counter

Στο νοσοκομείο ο Τζορτζ Κλούνεϊ - Τι συνέβη;

Στο νοσοκομείο ο Τζορτζ Κλούνεϊ - Τι συνέβη;
Στο νοσοκομείο ο Τζορτζ Κλούνεϊ - Τι συνέβη;

Να νοσηλευτεί τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο χρειάσθηκε ο Τζορτζ Κλούνεϊ, μετά την απώλεια 25 κιλών για τις ανάγκες του ρόλου του στην ταινία “Midnight Sky”.

Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός στην Daily Mirror. 

«Νομίζω ότι προσπάθησα πολύ σκληρά να χάσω πολύ γρήγορα βάρος και μάλλον δεν πρόσεχα τον εαυτό μου» δήλωσε ο 59χρονος αστέρας του Χόλιγουντ και συνέχισε: «Μου πήρε μερικές εβδομάδες για να επανέλθω και ως σκηνοθέτης δεν είναι εύκολο γιατί χρειάζεσαι ενέργεια». 

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ διαγνώσθηκε με παγκρεατίτιδα και κατάφερε όμως να αναρρώσει πολύ γρήγορα και να πάρει εξιτήριο μετά από τέσσερις ημέρες.

Όπως είπε ο χολιγουντιανός σταρ, για τις ανάγκες του ρόλου δεν χρειάσθηκε να χάσει μόνο βάρος αλλά και να αφήσει γένια. «Έπρεπε να αφήσω να μια μεγάλη, άσχημη γενειάδα που λάτρεψε ο γιος μου γιατί έκρυβε πράγματα».

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στην ταινία “Midnight Sky”, την οποία και σκηνοθέτησε  υποδύεται τον αστροναύτη Augustine Lofthouse, ο οποίος πάσχει από καρκίνο. Ο επιστήμονας προσπαθεί να εμποδίσει την επιστροφή της ομάδας και να στείλει μήνυμα στο διαστημόπλοιό τους – αλλά για να το κάνει αυτό πρέπει να εκτεθεί στο τοξικό γήινο περιβάλλον.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR