counter

Στο νοσοκομείο η Σταυρούλα Χρυσαειδή - Διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό

Στο νοσοκομείο η Σταυρούλα Χρυσαειδή - Διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό
Στο νοσοκομείο η Σταυρούλα Χρυσαειδή - Διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό

Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε η Σταυρούλα Χρυσαειδή, όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η πρώην παίκτρια του “Survivor” στην αρχή δημοσίευσε μια φωτογραφία με το θερμόμετρο, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους πως έχει πυρετό, ενώ στη συνέχεια με νέα ανάρτηση αποκάλυψε πως μεταφέρθηκε και στο νοσοκομείο.

Δείτε επίσης! Σταυρούλα Χρυσαειδή: "Η υγεία μου ταλαιπωρήθηκε αρκετά στο Survivor, είχα αρκετές διαταραχές και πόνους"

Όσα είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή

«Μετά τη φωτογραφία που έβαλα η αλήθεια είναι ότι έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα και δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα. Από ότι φαίνεται έχω κορονοϊό. Έκανα 39 πυρετό σήμερα το πρωί και γενικά δεν πέφτει ο πυρετός μου. Μειώνεται λίγο, αλλά δεν πέφτει. Από ότι φαίνεται κόλλησα γιατί τόσο καιρό ταλαιπωρούμαι από αυτό τον βήχα και επειδή ο οργανισμός μου ήταν πολύ εξουθενωμένος γιατί δεν κοιμόμουν και καλά. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ γενικά καθόλου εδώ και περίπου 10 μέρες. Από ότι φαίνεται κόλλησα τώρα αυτές τις ημέρες. Ξεκινάει η καραντίνα, πρώτη μέρα στο σπίτι. Ειδοποίησα και όλους όσους έχω βρεθεί τις τελευταίες ημέρες», ανέφερε η Σταυρούλα Χρυσαειδή σε βίντεο που πόσταρε μετά τα μηνύματα που δέχτηκε.

Μάλιστα, η Σταυρούλα Χρυσαειδή ενημέρωσε πως οι αιματολογικές εξετάσεις και η ακτινογραφία θώρακος που έκανε στο Λαϊκό νοσοκομείο ήταν πολύ καλές και δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα. Οι γιατροί της συνέστησαν ξεκούραση και καλό φαγητό.

Δείτε τις αναρτήσεις της Σταυρούλας Χρυσαειδή.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram @stavroulachrysaeidi

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR