counter

Στο νοσοκομείο η Νικολέττα Καρρά

Στο νοσοκομείο η Νικολέττα Καρρά
Στο νοσοκομείο η Νικολέττα Καρρά

Νικολέττα Καρρά - Φώτος Πιτατζής

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Την πόρτα του νοσοκομείου πέρασε χθες η Νικολέττα Καρρά, λίγες μόλις μέρες μετά το γάμο της με τον Φώτο Πιττάτζη στην Αγία Νάπα της Κύπρου.

Νικολέττα Καρρά μετά το τέλος του γάμου

Η όμορφη ηθοποιός, μετά το γάμο της είχε αποφασίσει να περάσει λίγες μέρες στην Κύπρο, προτού επιστρέψει στην Αθήνα και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Τα σχέδιά της όμως φαίνεται να ανατράπηκαν λόγω της έκτακτης εισαγωγής της στο νοσοκομείο.

Το βράδυ της Τρίτης 9 Οκτωβρίου η Νικολέττα ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στο στομάχι της με αποτέλεσμα την επόμενη μέρα το πρωί, ο σύζυγός της Φώτος, να την πάει στο νοσοκομείο! Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν γαστρεντερίτιδα και της ζήτησαν να παραμείνει για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ της χορήγησαν ορό. Στο πλευρό της Νικολέττας, ήταν συνέχεια ο άντρας της, που ανησύχησε πολύ κι έκανε τα πάντα για να δει την γυναίκα του να χαμογελάει. Χθες, Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, βγήκε από το νοσοκομείο, ενώ οι γιατροί της συνέστησαν ξεκούραση και της έδωσαν να ακολουθήσει ένα πολύ συγκεκριμένο διαιτολόγιο που θα τη βοηθήσει στην ανάρρωση της.

Περαστικά!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR