counter

Στο νοσοκομείο γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Στο νοσοκομείο γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός
Στο νοσοκομείο γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Στο νοσοκομείο βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες η σύζυγος του Γιάννη Μόρτζου, Γιούλη Ζήκου, η οποία σώθηκε χάρη στο πιστό της λαμπραντόρ.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός νοσηλεύεται με ανεύρυσμα εγκεφάλου και όπως δήλωσε στην εφημερίδα Espresso ζει χάρη στο τετράποδο φίλο της.

«Με έσωσε ο Ρομέο και είμαι πολύ συγκινημένη γι' αυτό. Το συμβάν έγινε νυχτερινή ώρα και ήμουν μόνη στο σπίτι, αφού ο Γιάννης απουσίαζε για ανειλημμένη υποχρέωση στην επαρχία. Έπεσα κάτω στο πάτωμα και ο Ρομέο ήρθε κοντά μου και άρχισε να με γλείφει. Βλέποντας, όμως, ότι δεν μπορούσα να σηκωθώ και ήμουν σε κακό χάλι, άρχισε να γαβγίζει όσο πιο δυνατά μπορούσε και να χτυπάει δυνατά με τα πόδια του την κεντρική πόρτα. Έτσι τον άκουσαν οι συγγενείς μου, που μένουν στον κάτω όροφο του σπιτιού, και ανέβηκαν να δουν τι συμβαίνει. Με μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο, όπου και χειρουργήθηκα, και ευτυχώς αντιμετωπίστηκε το περιστατικό όσο πιο νωρίς γινόταν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Γιούλης Ζήκου, στο νοσοκομείο βρέθηκαν τα αδέλφια της Μαρία και ο Κώστας Ζήκος οι οποίοι έκαναν και γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ωστόσο, από το πλευρό της δεν έλειπε και ο ηθοποιός και σύζυγος της Γιάννης Μόρτζος, ο οποίος είναι το μεγαλύτερο στήριγμα της.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR