counter

Στο γύψο με διπλό κάταγμα η Ρούλα Κορομηλά

Στο γύψο με διπλό κάταγμα η Ρούλα Κορομηλά
Στο γύψο με διπλό κάταγμα η Ρούλα Κορομηλά

Ρούλα Κορομηλά

Διπλό κάταγμα στο χέρι υπέστη η Ρούλα Κορομηλά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Όπως έγραψε ο δημοσιογράφος και Διευθυντής του περιοδικού ΟΚ!, Νίκος Γεωργιάδης στο blog του, στο www.entertv.gr, όλα συνέβησαν όταν η Ρούλα Κορομηλά το βράδυ της Παρασκευής 27 Ιουνίου, παραπάτησε έξω από εστιατόριο της Γλυφάδας κιι έσπασε σε δύο σημεία το χέρι της. Στην αρχή δεν κατάλαβε ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό αλλά αργότερα οι πόνοι έγιναν αφόρητοι και χρειάστηκε να οδηγηθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο νοτίων προαστίων, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε διπλό κάταγμα.

Το ατύχημα δυστυχώς ανάγκασε την Ρούλα Κορομηλά να ακυρώσει το προγραμματισμένο της ταξίδι στη Νέα Υόρκη, αφού θα χρειαστεί να κρατήσει στο γύψο το σπασμένο χέρι της όλο τον Ιούλιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FTHIS.GR η παρουσιάστρια αναρρώνει στο σπίτι της και το χέρι της είναι στο γύψο από τον ώμο έως τα δάχτυλα. Η ψυχολογία της ενόψει των προγραμματισμένων καλοκαιρινών της διακοπών παρά την ατυχία και τους πόνους είναι πολύ καλή και το αντιμετωπίζει ως μία δυσκολία που προέκυψε και απλά θα πάει λίγο πίσω το προγραμματισμένο της ταξίδι.

Έχει δίπλα τους φίλους και την οικογένειά της αφού πρόκειται για το δεξί χέρι και χρειάζεται βοήθεια κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Στο παρελθόν η Ρούλα Κορομηλά κατά τη διάρκεια τηλεμαραθωνίου είχε σπάσει το αριστερό της χέρι. Μάλιστα τότε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, της τοποθετήθηκε γύψος και παρά τους φριχτούς πόνους επέστρεψε πιστή στο καθήκον, για να φέρει εις πέρας τον τηλεμαραθώνιο αφού έπρεπε να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR