counter

Στο ένα χέρι τη γουρούνα, στο άλλο χέρι το μωρό της!

Στο ένα χέρι τη γουρούνα, στο άλλο χέρι το μωρό της!
Στο ένα χέρι τη γουρούνα, στο άλλο χέρι το μωρό της!

Είναι αναμφισβήτητα star με όλη τη σημασία της λέξεως. Η Gisele Bundchen παραδίδει μαθήματα απλότητας και κάθε φορά που εμφανίζεται αποδεικνύοντας ότι δε χρειάζονται υπερβολές και πολυτέλειες για να είσαι star.

H 30χρονη βραζιλιάνα καλλονή που φημίζεται για την δυναμική προσωπικότητα και την οξυδέρκεια της αποφάσισε να χαρεί τον ήλιο και τη θάλασσα με τη μικρή της κόρη, Vivian Lake Brady που είναι ενός έτους.

Με το χέρι στο τιμόνι!

Η εικόνα της Gisele Bundchen να οδηγεί τη γουρούνα που βλέπετε στη φωτογραφία και να κρατάει στο ένα χέρι το τιμόνι και στο άλλο την κορούλα της έχει κάνει στο γύρο στο διαδίκτυο και έκανε τους παπαράτσι να τρέχουν για να απαθανατίσουν έστω και μια της στιγμή. Οι φωτογράφοι την λατρεύουν καθώς κάθε φορά τους εκπλήσσει με κάτι καινούριο και τους κάνει να θέλουν διακαώς να πιάσουν κάθε της κίνηση.

Αγκαλιά με την κόρη της!

H Gisele Bundchen έχοντας στην αγκαλιά της τη μικρή κόρη της που φαίνεται να της μοιάζει πολύ, καβάλησε τη γουρούνα και έβαλε πλώρη για την παραλία για να πλατσουρήσει η Vivian Lake Brady. Στο ένα χέρι κρατούσε το τιμόνι , ενώ στο άλλο είχε αγκαλιά την κόρη της που την είχε τοποθετήσει αγκαλιά της μέσα στο μάρσιπο.

Η 30χρονη διάσημη μαμά ευχαριστήθηκε τα παιχνίδια με την κόρη της στην παραλία της Κόστα Ρίκα και για ακόμη μια φορά έκοψε την ανάσα με το καλλίγραμμο και αψεγάδιαστο κορμί της. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR