counter

Στιγμές από το γάμο των Εύα Αντωνοπούλου - Παναγιώτη Αρκουμανέα στη Νέα Υόρκη

Στιγμές από το γάμο των Εύα Αντωνοπούλου - Παναγιώτη Αρκουμανέα στη Νέα Υόρκη
Στιγμές από το γάμο των Εύα Αντωνοπούλου - Παναγιώτη Αρκουμανέα στη Νέα Υόρκη

Εύα Αντωνοπούλου - Παναγιώτης Αρκουμανέας

Με τον πιο όμορφο τρόπο επιβεβαιώθηκε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του WWW.FTHIS.GR που αφορούσε στην Εύα Αντωνοπούλου και στο μέχρι τότε άγνωστο τριετές ειδύλλιό της με τον Παναγιώτη Αρκουμανέα. Όταν τον Απρίλιο γράφαμε για την πρόταση γάμου που δέχτηκε η όμορφη δημοσιογράφος από τον καλό της τότε ελάχιστοι, πολύ κοντινοί τους φίλοι μόνο, γνώριζαν για το δεσμό τους.

Την πρόταση γάμου ακολούθησε το μονόπετρο και ένας αιφνιδιαστικός ονειρεμένος γάμος στη Νέα Υόρκη μόνο για δύο.

Το επαγγελματικό ταξίδι του ζευγαριού έγινε αφορμή να ταξιδέψουν στο Μεγάλο Μήλο και η μαγεία της πόλης η αιτία να επισφραγίσουν εκεί τον έρωτά τους αιφνιδιάζοντας ακόμη και τους οικείους τους.

Η Εύα Αντωνοπούλου με νυφικό Konstadinos Melis by Laskos και ο Παναγιώτης Αρκουμανέας παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη, στο Δημαρχείο του Μανχάταν την Πέμπτη 1 Αυγούστου του 2013. Όσο και αν η παρουσιάστρια έχει αποποιηθεί τη life style διάσταση που έχουν τα όμορφα πρόσωπα που εκτίθενται στο φακό, είναι κάποιες στιγμές που τη χαρά σου θέλεις να τη μοιραστείς με όλο τον κόσμο.

Μέσω twitter ταυτόχρονα οι δυο τους δημοσίευσαν τη φωτογραφία του γάμου τους, για να ακολουθήσει ακόμη μία στο μαγευτικό σκηνικό του Σέντραλ Πάρκ με φόντο τους ουρανοξύστες του Μανχάταν.

Να ζήσετε! 

Εύα Αντωνοπούλου

  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR