counter

Στην ΓΑΔΑ ο Πέτρος Κωστόπουλος

Στην ΓΑΔΑ ο Πέτρος Κωστόπουλος
Στην ΓΑΔΑ ο Πέτρος Κωστόπουλος


Πέτρος Κωστόπουλος

Σύλληψη Πέτρου Κωστόπουλου.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος συνελήφθη το πρωί της Τρίτης 26 Νοεμβρίου. Ο παρουσιαστής πέρασε αυτοβούλως το κατώφλι της ΓΑΔΑ και παραδόθηκε αφού είχαν κινηθεί οι διαδιακασίες και είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για χρέη προς το Δημόσιο από την εκδοτική εταιρία του ΙΜΑΚΟ.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο παρουσιαστής όπως επισήμανε η Τζένη Μπαλατσινού στην εκπομπή Πρωινό του Mega παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα για να διευθετήσει οικονομικές, νομικής φύσεως, διαδικασίες και εκκρεμότητες από την πτώχευση της ΙΜΑΚΟ.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος στον Εισαγγελέα.

Ο παρουσιαστής συνελήφθη όταν έφτασε στο Αστυνομικό Τμήμα και το μεσημέρι στις 13:00 θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, για τα χρέη του προς το δημόσιο από την ΙΜΑΚΟ.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος παραδόθηκε.

Ο παρουσιαστής ουσιαστικά πηγαίνοντας οικειοθελώς στην ΓΑΔΑ στις 10:00 το πρωί, πρόλαβε τις εξελίξεις, αφού είχαν εκδοθεί εις βάρος του, 3  εντάλματα σύλληψης για χρέη στο ΙΚΑ και προς τρίτους. Ο Πέτρος Κωστόπουλος μπαίνοντας στη ΓΑΔΑ κατευθύνθηκε στο τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας  και ζήτησε να γίνει διακανονισμός για τα χρέη και όλα θα ξεκαθαρίσουν το μεσημέρι όπου και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Το χρέος του Πέτρου Κωστόπουλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πρώην εκδότης και νυν παρουσιαστής φέρεται να οφείλει περίπου 400.000 ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR