counter

Στην βρετανική Vogue η Μέγκαν Μαρκλ

Στην βρετανική Vogue η Μέγκαν Μαρκλ
Στην βρετανική Vogue η Μέγκαν Μαρκλ

Μία έκπληξη περιμένει τους αναγνώστες της βρετανικής Vogue.

Συγκεκριμένα, η Μέγκαν Μαρκλ πρόκειται να επιμεληθεί το τεύχος Σεπτεμβρίου, το οποίο θα είναι αφιερωματικό σε 15 γυναίκες «ενωμένες από την κοινή τόλμη τους να ξεπερνούν εμπόδια».

Η Δούκισσα του Σάσεξ, είναι εξαιρετικά ενθουσιασμένη με το συγκεκριμένο εγχείρημα και αδημονεί να βγει στη δημοσιότητα το τελικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, μολονότι οι υπεύθυνοι της Vogue, πρότειναν στην Μέγκαν Μαρκλ να κοσμεί με την ομορφιά της το εξώφυλλο, η Δούκισσα αρνήθηκε λέγοντας πως κάτι τέτοιο θα δήλωνε υπερβολική έπαρση.

«Θέλω να πάρω το πιο πολυδιαβασμένο περιοδικό μόδας της χρονιάς και να το στρέψω στις αξίες, στους στόχους και στους ανθρώπους που αφήνουν το αποτύπωμά τους σήμερα στον κόσμο. Μέσα από αυτό το πρίσμα, ελπίζω οι αναγνώστες να αισθανθούν τη συλλογικότητα της διαφορετικής επιλογής των γυναικών, αλλά και της ομάδας υποστήριξης που βοήθησε ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το τεύχος. Ελπίζω ότι οι αναγνώστες θα νιώσουν φωτισμένοι όπως εγώ από τις δυνάμεις της αλλαγής που προβάλλονται μέσα από αυτές τις σελίδες», εξήγησε η Μέγκαν Μαρκλ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR