counter

Στηβ Μιλάτος: Μιλάει πρώτη φορά για τον ξαφνικό χωρισμό του δυόμιση μήνες μετά το γάμο του

Στηβ Μιλάτος: Μιλάει πρώτη φορά για τον ξαφνικό χωρισμό του δυόμιση μήνες μετά το γάμο του
Στηβ Μιλάτος: Μιλάει πρώτη φορά για τον ξαφνικό χωρισμό του δυόμιση μήνες μετά το γάμο του

Έκπληξη προκάλεσε ο χωρισμός του Στηβ Μιλάτου και της Άννας Παπαϊωάννου, δυόμιση περίπου μήνες μετά τον γάμο τους.

Το ζευγάρι, που ήταν περίπου έναν χρόνο μαζί και παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στις αρχές Ιανουαρίου, αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους.

Μάλιστα οι δυο τους έσβησαν τις κοινές τους φωτογραφίες από τα social media, ενώ έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλο.

Ο Στηβ Μιλάτος και η Άννα Παπαϊωάννου δήλωναν τρελά ερωτευμένοι, ενώ περίμεναν να περάσει όλη η περιπέτεια με τον κορονοϊό για να πραγματοποιήσουν και τον θρησκευτικό τους γάμο.

Το πρωί της Παρασκευής, ο Στηβ Μιλάτος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και αναφέρθηκε πρώτη φορά στον χωρισμό του από την Άννα Παπαϊωάννου.

«Για την Φάρμα μου είχαν κάνει μια πρόταση αλλά δεν δέχτηκα γιατί ήταν μια περίεργη περίοδος. Ήταν στις αρχές του γάμου μου, ο οποίος δεν υπάρχει πια. Πλέον είναι επίσημο υπάρχει και το διαζύγιο κανονικά. Ήταν κάτι ωραίο, έληξε στη ζωή προχωράμε πρέπει να ανεβαίνουμε ψυχολογικά για να μην μας παίρνει από κάτω. Εγώ πήρα την απόφαση για τον χωρισμό. Το να αγαπάς έναν άνθρωπο είναι πολύ ωραίο αλλά μετά στη σχέση όταν αρχίζουν και αλλάζουν κάποια πράγματα δεν μπορείς να προχωρήσεις. Αν υπάρχει μια ασυνεννοησία χαρακτήρων η οποία εξελίσσεται αλλά εσύ προσπαθείς  και δεν καταλήγει κάπου. Νομίζω πάλι καλά που δεν προχώρησε σε ένα παιδί», είπε ο Στηβ Μιλάτος και πρόσθεσε: «Δεν είμαι ερωτευμένος, είμαι ελεύθερος κάνω focus στη δουλειά μου».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR