counter

Στηβ Μιλάτος: “Γιατί να μην είμαι εγώ το θύμα στη συγκεκριμένη υπόθεση;”

Στηβ Μιλάτος: “Γιατί να μην είμαι εγώ το θύμα στη συγκεκριμένη υπόθεση;”
Στηβ Μιλάτος: “Γιατί να μην είμαι εγώ το θύμα στη συγκεκριμένη υπόθεση;”

Στην εκπομπή “T-Live” μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Στηβ Μιλάτος, λίγες ημέρες μετά την απόφαση του ανακριτή να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για την καταγγελία βιασμού που δέχθηκε από μια 21χρονη Βρετανή τουρίστρια στη Ρόδο. 

Δείτε επίσης - Στηβ Μιλάτος: Η πρώτη δήλωση μετά την καταγγελία για βιασμό - "Όταν σε έναν άνθρωπο κολλάνε ρετσινιά…"

Το μοντέλο και πρώην παίκτης του “Big Brother” περιέγραψε όσα έζησε, αλλά μίλησε και για τη γνωριμία με τη νεαρή τουρίστρια.

Όσα είπε ο Στηβ Μιλάτος

«Τη γνώρισα στα πλαίσια της δουλειάς, όπως και τον υπόλοιπο κόσμο που γνωρίζω κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού γιατί δουλεύω στην υποδοχή ενός καταστήματος στη Λίνδο. Πέρασε μαζί με την παρέα της σαν πελάτισσες μέσα, είμαι ένα παιδί που θέλει να περάσει καλά το καλοκαίρι του, ήθελε να διασκεδάσει. Όλοι θέλουμε το καλοκαίρι να περάσουμε καλά. Την προσέγγισα γιατί δουλεύω.

Στη συνέχεια με ρώτησε με την παρέα της σε ποιο άλλο μαγαζί θα μπορούσαν να μιλήσουν. Τους έστειλα σε αυτό το μαγαζί και τους είπα ότι μπορεί να περάσω κι εγώ. Υπήρχε και μήνυμα που με ρωτούσαν τι ώρα θα πάω και θα τους φέρω έναν φορτιστή. Αν διαβάσετε την κατάθεσή της, θα δείτε ότι λέει ότι τη ζόρισα για να πάει σε αυτό το μαγαζί, κάτι που δεν ισχύει. Πήγα μετά, ήταν διαχυτική μαζί μου, με πλησίασε και μου χόρεψε. Υπάρχουν μάρτυρες που το είδαν.

Δεν μπορώ να ξέρω τι κίνητρα είχε αυτή η κοπέλα. Αν το γνώριζα τι σκέφτεται ο καθένας θα ήμουν ένας πολύ καλός ψυχολόγος, δυστυχώς δεν είμαι. Ο άνθρωπος που σταυρώνεται είμαι εγώ. Δεν μπορώ να ξέρω. Γιατί να μην είμαι εγώ το θύμα στη συγκεκριμένη υπόθεση;», είπε μεταξύ άλλων ο Στηβ Μιλάτος.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Στηβ Μιλάτος:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR