counter

Στη Hawaii έκανε το πρώτο της μπάνιο η νεογέννητη μικρούλα!

Στη Hawaii έκανε το πρώτο της μπάνιο η νεογέννητη μικρούλα!
Στη Hawaii έκανε το πρώτο της μπάνιο η νεογέννητη μικρούλα!

Αγκαλιά με τη δυο μηνών κόρη του και την 28χρονη γυναίκα του απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα ο 32χρονος Καναδός ηθοποιός, Stephen Amell που έχει εισέλθει δυναμικά στο χώρο του Hollywood και αναστατώνει τον γυναικείο πληθυσμό.

Ο ηθοποιός με το καλλίγραμμο κορμί και τα καταγάλανα μάτια περνάει τις πιο όμορφες στιγμές πλάι στην αγαπημένη του σύζυγο και τη νεογέννητη κόρη του η οποία απόλαυσε από νωρίς τον ήλιο και τη θάλασσα και έκλεψε την παράσταση με τα μαγιό της αλλά και τα γυαλιά ηλίου της μαμάς της.

Ο Stephen Amell είναι ξετρελαμένος με το μωρό του!

Η νεογέννητη κορούλα του Stephen Amell ξετρέλανε τους γονείς της αλλά και τους λουόμενους με το κίτρινο τεράστιο καπέλο της το οποίο έκρυβε το μικροσκοπικό προσωπάκι της αλλά και με τα τεράστια λευκά γυαλιά της μαμάς της που με το ζόρι στέκονταν στο πρόσωπο της καθώς η μυτούλα της είναι τόσο μικρή.

Το ερωτευμένο ζευγάρι που κρατάει στην αγκαλιά του τη Mavi, τον καρπό του έρωτα τους περνάει τις πιο ευτυχισμένες διακοπές στη Hawaii και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή με τη νεογέννητη κορούλα τους η οποία μπήκε στο νερό από πολύ νωρίς και έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τα παιχνιδιάρικα μαγιό και με τα τεράστια καπέλα της.  

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR