counter

Στενός συνεργάτης της Φώφη Γεννηματά αποκαλύπτει τις τελευταίες συνομιλίες τους- “Σφαδάζω από τους πόνους”

Στενός συνεργάτης της Φώφη Γεννηματά αποκαλύπτει τις τελευταίες συνομιλίες τους- “Σφαδάζω από τους πόνους”
Στενός συνεργάτης της Φώφη Γεννηματά αποκαλύπτει τις τελευταίες συνομιλίες τους- “Σφαδάζω από τους πόνους”

Σοκ και απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο αιφνίδιος θάνατος της Φώφης Γεννηματά, η οποία έφυγε από την ζωή το πρωί της Δευτέρας μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Από το πρωί της Τετάρτης πλήθος κόσμου αποχαιρετά στην Μητρόπολη Αθηνών την Φώφη Γεννηματά, αφού η σορός της τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα ενώ στις 2 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της.

Στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» μίλησε σήμερα ο στενός συνεργάτης Μανώλης Όθωνας, ο οποίος αναφέρθηκε στις τελευταίες ημέρες της Φώφης Γεννηματά μέσα στο νοσοκομείο.

«Η Ελλάδα σήμερα θα ανοίξει μία μεγάλη αγκαλιά για να αποχαιρετίσει τη Φώφη. Η Φώφη διαχειριζόταν το πρόβλημά της με τη γνωστή μαχητικότητα και απαράμιλλη αξιοπρέπεια. Έκλεινε το πρόβλημα στη ψυχή και το κορμί της. Έδινε τη μάχη της χωρίς να είμαστε κοινωνοί του προβλήματός της.

Φύγαμε 3 το μεσημέρι και το απόγευμα μιλούσε στη Νέα Ιωνία. 7 παρά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “Σφαδάζω από τους πόνους, μάλλον είναι γαστρεντερίτιδα. Δεν θα μπορέσω να πάω στη Νέα Ιωνία, ζητήστε συγγνώμη από τον κόσμο, μου είναι αδύνατο”. Μέχρι και την τελευταία ώρα είχε ένα βαρύ πρόγραμμα, ακόμα και για ανθρώπους που χαίρουν άκρας υγείας. Δεν ζητούσε βοήθεια.

Γνωρίζω ότι την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, την επόμενη που μπήκε στον Ευαγγελισμό, όταν με φώναξε να μου ανακοινώσει το πρόβλημα και να γράψουμε τη δήλωση με την οποία αποχώρησε από την διεκδίκηση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, μου είπε ότι «Μανώλη, εγώ 14 χρόνια παλεύω. Το διαχειρίστηκα, το διαχειρίζομαι, μου ξέφυγε ο μπαγάσας, αλλά θα τον νικήσω». Ήταν αποφασισμένη να τον νικήσει», δήλωσε συγκλονισμένος ο Μανώλης Όθωνας.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό απόσπασμα.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR