counter

Στέλλα Σολωμίδου: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του γιου της! "Έφυγε από την κακιά αρρώστια"

Στέλλα Σολωμίδου: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του γιου της! "Έφυγε από την κακιά αρρώστια"
Στέλλα Σολωμίδου: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του γιου της! "Έφυγε από την κακιά αρρώστια"

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και τον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε συνέντευξη η κυρία Στέλλα Σολωμίδου, την οποία απολαμβάνουμε στον νέο κύκλο του J2US, όπου είναι ζευγάρι μαζί με τον Πάνο Καλίδη.

Η τηλεοπτική μαγείρισσα από τις Σέρρες μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο του γιου της και συγκίνησε. 

Δείτε επίσης - Ράδιο Αρβύλα: Τα σχόλια για τη συμμετοχή της κυρίας Στέλλας στο J2US

Στέλλα Σολωμίδου – Η εξομολόγηση για τον θάνατο του γιου της

«Προέρχομαι από ένα σόι που όλοι τραγουδούσαν πολύ ωραία αλλά μετά το παιδί μου σταμάτησα να τραγουδάω. Κάθε παιδί έχει τη θέση του στην καρδιά της μάνας. Δεν αναπληρώνεται αυτό το κενό με τίποτα. Απλώς πιάνεσαι από τα άλλα σου παιδιά, γιατί σε έχουν ανάγκη και μπορείς και επιβιώνεις για αυτά και μόνο. Έφυγε πριν 20 χρόνια από αυτή την κακιά αρρώστια. Έκανα μαζί του στην Αμερική 8μιση μήνες στο Ντιτρόιτ, στο ερευνητικό κέντρο της NASA.

Τρία χρόνια ήμουν φυτό, κλινήρης. Δεν έβγαινα απ’ το σπίτι. Αν έβγαινα, περνούσα τον δρόμο μη με χτυπήσουν τα αυτοκίνητα. Μπορούσα να πάρω ένα αστικό και να με γυρίζει όλη μέρα στην πόλη, δεν ήξερα πού να κατέβω. Έπαιρνα χάπια με κόκκινη γραμμή. Δεν αποφάσισα εγώ να συνέλθω. Ήταν Θεού δουλειά. Χτύπησε το τηλέφωνο, ήταν η κόρη μου και με ρωτάει: “μαμά, μπορείς να πας να μαγειρέψεις στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ;”… Καλώ ένα ταξί και πήγα. Αυτό έγινε τρεις μέρες. Τρεις μέρες τα χάπια δεν τα πήρα, που δεν κόβονται απότομα, και ήμουν μια χαρά.

Τώρα κλαίω στην ψυχή μου. Δεν θέλω να με βλέπουν να κλαίω, έχω αξιοπρέπεια. Δεν θέλω να με λυπούνται», εξομολογήθηκε η Στέλλα Σολωμίδου.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή  “Super Κατερίνα”:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR