counter

Στέλλα Ψαρουδάκη: Πως αντιμετώπισε τις ερωτικές σκηνές στις "Άγριες Μέλισσες"

Στέλλα Ψαρουδάκη: Πως αντιμετώπισε τις ερωτικές σκηνές στις "Άγριες Μέλισσες"
Στέλλα Ψαρουδάκη: Πως αντιμετώπισε τις ερωτικές σκηνές στις "Άγριες Μέλισσες"

Η Στέλλα Ψαρουδάκη παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου και στο ένθετο “Τύπος tv” που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής. Η νεαρή ηθοποιός, που υποδύεται την Κορίνα στις «Άγριες Μέλισσες» απάντησε, μεταξύ άλλων, για τις ερωτικές σκηνές στη δραματική σειρά.

Ήταν βουτιά στα βαθιά όλο αυτό που έζησες;

Ήταν γιατί είχε τους δικούς του ρυθμούς και κανόνες. Το υψηλό ποιοτικό αποτέλεσμα που χαρακτηρίζει τις Άγριες Μέλισσες και οι γρήγοροι ρυθμοί που απαιτούνται για μια καθημερινή σειρά ήταν αναμφίβολα μια μεγάλη πρόκληση για όλους μας. Ωστόσο το εξαιρετικό κλίμα της συνεργασίας δημιούργησε ένα ευχάριστο πλέγμα ασφάλειας που εξασφάλισε τη δημιουργία και την απόλαυση.

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο;

Ο εαυτός μου. Είχα αρκετό άγχος, ιδιαίτερα στην αρχή, γιατί όλο αυτό ήταν κάτι καινούργιο και ήθελα να ανταποκριθώ με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις του ρόλου και της σειράς.

Οι πιο αισθαντικές και ερωτικές σκηνές σε άγχωσαν; Πώς τις διαχειρίστηκες;

Με άγχωσαν φυσικά, ωστόσο ο σκηνοθέτης και ολόκληρο το συνεργείο δημιούργησαν ένα πλαίσιο ασφαλείας και εμπιστοσύνης που με έκανε να αισθανθώ ηρεμία και συνάμα οι παρτενέρ μου ήταν απόλυτα επαγγελματίες και με βοήθησαν να αισθανθώ άνετα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR