counter

Στέλλα Μιζεράκη: Η εξομολόγηση για τα δύο χρόνια από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα και η αναφορά στην οικογένειά του

Στέλλα Μιζεράκη: Η εξομολόγηση για τα δύο χρόνια από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα και η αναφορά στην οικογένειά του
Στέλλα Μιζεράκη: Η εξομολόγηση για τα δύο χρόνια από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα και η αναφορά στην οικογένειά του

Έχουν περάσει δύο χρόνια από την ημέρα που ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στη λεωφόρο Συγγρού.

Ο  νικητής του Power of Love 1 άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο ανήμερα των 28ων γενεθλίων του.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε σοκ και θλίψη στο πανελλήνιο.

Η τελευταία σύντροφος του Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Μιζεράκη, δεν μπορούσε να πιστέψει τι συνέβη.

Σήμερα, στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” η Στέλλα Μιζαράκη έκανε μια εξομολόγηση για τα δύο χρόνια από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα.

«Ήταν ένα υπέροχο παιδί. Είναι μια κατάσταση, η οποία πολύ μου έλεγαν στην αρχή ότι με τον καιρό είναι πιο εύκολο και ο πόνος απαλύνεται αλλά δυστυχώς είναι κάτι που σε πονάει και θα είναι στην καρδιά σου και θα θυμάσαι. Ξέρεις ότι ποτέ δεν θα γυρίσει πίσω κι αυτό είναι που πονάει πραγματικά. Βλέπω μια κοινή μας φωτογραφία που φαίνεται ότι και οι δύο χαμογελάμε και πάντα έτσι όλοι θυμόμαστε τον Πάνο κι εγώ έτσι θέλω να τον θυμάμαι. Ήταν ένα πραγματικό σοκ για εμένα. Δεν το πίστευα καθόλου μέχρι την εκκλησία που φτάσαμε για την τελετή δεν ήθελα να το πιστέψω. Μου το είπαν και πολύ απότομα. Μου το είπε κλαίγοντας και ουρλιάζοντας ένα άτομο και δεν το πίστεψα κι έστειλα έναν πολύ καλό φίλο μου να δει αν όντως ισχύει αυτό το πράγμα. Μπορώ να πω ότι ήταν το χειρότερο πράγμα που μου έχει συμβεί στη ζωή μου μέχρι τώρα. Ήμασταν πολύ αγαπημένοι σαν άνθρωποι και είχαμε δημιουργήσει κάτι όμορφο. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από αυτόν τον άνθρωπο και κάποια πράγματα τα κρατάμε για τον εαυτό μας, τα κρατάμε και σαν αναμνήσεις.

Είναι δύο υπέροχοι άνθρωποι οι γονείς του και φαίνονται από το παιδί που έκαναν και μεγάλωσαν με τόσο ωραίο τρόπο. Οι γονείς του είναι δύο ήρωες και μαθαίνεις από αυτούς τους ανθρώπους να παλεύεις και να βλέπεις από αυτούς τη δύναμη. Νιώθεις κι εσύ μέσα σου τη δύναμη να μπορέσεις να τα καταφέρεις όταν βλέπεις τους ανθρώπους να είναι τόσο δυνατοί.

Πιστεύω έναν άνθρωπο τον αγαπάει ο οποιοδήποτε από τον χαρακτήρα του. Ο κόσμος αγάπησε τον χαρακτήρα και την υπέροχη ψυχή που είχε ο Πάνος», είπε η Στέλλα Μιζεράκη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR