counter

Στέλλα Μιζεράκη: Έτσι είχε ανακοινώσει τον χωρισμό της από τον Πάνο Ζάρλα

Στέλλα Μιζεράκη: Έτσι είχε ανακοινώσει τον χωρισμό της από τον Πάνο Ζάρλα
Στέλλα Μιζεράκη: Έτσι είχε ανακοινώσει τον χωρισμό της από τον Πάνο Ζάρλα

Θλίψη στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε θανατηφόρο τροχαίο τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Ο Πάνος Ζάρλας ήταν μόλις 28 ετών, ενώ είχε γίνει γνωστός στο πανελλήνιο μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του Power of Love. Εκεί γνώρισε και ερωτεύτηκε τη Στέλλα Μιζεράκη και μάλιστα οι δυο τους αναδείχτηκαν οι μεγάλοι νικητές.

Λίγους μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι ωστόσο και συγκεκριμένα τον περασμένο Οκτώβριο Πάνος και Στέλλα χώρισαν.

Την ανακοίνωση είχε κάνει η Στέλλα Μιζεράκη μέσω Instagram. Η ίδια είχε γράψει τότε:

Αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι, όπως γνωρίζετε τα είδη των ανθρωπίνων σχέσεων είναι πολλά και ένα από αυτά είναι η ερωτική σχέση η οποία μερικές φορές έχει και ημερομηνία λήξης... Άλλωστε λένε πως τίποτα δε διαρκεί για πάντα... Σήμερα λοιπόν θέλω να σας ανακοινώσω ότι η ερωτική μας σχέση με τον Πάνο κάπου εδώ τελειώνει και ίσως γεννιέται μία φιλία. Όταν οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές για να διατηρηθεί μια σχέση, θεωρώ πως είναι καλύτερο να διατηρείς πλέον φιλικές σχέσεις με ανθρώπους που έχεις ζήσει όμορφες στιγμές. 

Και μην ξεχνάτε... η δύναμη της αγάπης δεν αφορά μόνο την ερωτική αγάπη αλλά και την φιλική, την αδελφική, την μητρική, την πατρική και κάθε μορφή αγάπης... Αλλά πάνω απ΄όλα μην ξεχνάτε να αγαπάτε τον εαυτό σας!!! Θέλω να ευχαριστήσω εσένα Πάνο για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί και αισθάνομαι τυχερή που γνώρισα έναν θετικό άνθρωπο σαν εσένα, μα πάνω απ΄όλα θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά όλους εσάς για την αγάπη και την στήριξή σας στο Power of love και επειδή συνεχίζεται να μας στηρίζεται στη μετέπειτα πορεία μας.


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR