counter

Στέλλα Μιζεράκη: Αυτή ήταν η τελευταία της ανάρτηση με τον Πάνο Ζάρλα

Στέλλα Μιζεράκη: Αυτή ήταν η τελευταία της ανάρτηση με τον Πάνο Ζάρλα
Στέλλα Μιζεράκη: Αυτή ήταν η τελευταία της ανάρτηση με τον Πάνο Ζάρλα

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του Πάνου Ζάρλα τα ξημερώματα της Παρασκευής μετά από τροχαίο με την μηχανή του, στην Λεωφόρο Συγγρού.

Ο ίδιος είχε γίνει ευρέως γνωστός μέσα από το Power of Love, στο οποίο αναδείχτηκε νικητής.

Ο Πάνος Ζάρλας κατά την διάρκεια παραμονής του στο παιχνίδι βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Στέλλας Μιζεράκη και κατάφεραν να φτάσουν μαζί μέχρι την μεγάλη νίκη.

Οι δύο τους μετά την ολοκλήρωση του reality αγάπης παρουσίασαν μαζί την καλοκαιρινή εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σκάσε και κολύμπα» και κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Ωστόσο, το τέλος στην σχέση τους δεν άργησε να έρθει καθώς επέλεξαν να χωρίσουν το περασμένο Οκτώβριο και να διακόψουν τις επαφές μεταξύ τους.

Από την πλευρά του ο Πάνος Ζάρλας έσβησε όλες τις φωτογραφίες με την πρώην σύντροφο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ η Στέλλα Μιζεράκη είχε κρατήσει μερικές από τις στιγμές που έζησαν μαζί.

Χαρακτηριστικό είναι πως και οι δύο έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Στέλλα Μιζεράκη μετά την είδηση του θανάτου του Πάνου Ζάρλα βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Το ημερολόγιο της τελευταίας της ανάρτησης στο Instagram έγραφε 17 Ιουλίου 2018 και ήταν για διαφήμιση της εκπομπής τους.

Δείτε την παρακάτω δημοσίευση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR