counter

Στέλλα Καλλή στο FTHIS.GR: Η συνεργασία με Θεοδωρίδου - Θεοφάνους, η εξωτερική εμφάνιση και η καριέρα στην TV

Στέλλα Καλλή στο FTHIS.GR: Η συνεργασία με Θεοδωρίδου - Θεοφάνους, η εξωτερική εμφάνιση και η καριέρα στην TV
Στέλλα Καλλή στο FTHIS.GR: Η συνεργασία με Θεοδωρίδου - Θεοφάνους, η εξωτερική εμφάνιση και η καριέρα στην TV

Στέλλα Καλλή

Aπό την Χρύσα Γιάννη

Μια από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της γενιάς της, τη Στέλλα Καλλή συνάντησε το FTHIS.GR και μεταξύ άλλων μας μίλησε για την αγάπη της με την μουσική αλλά και τον ενθουσιασμό της που φέτος θα συνεργαστεί με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Θεοφάνους. Η Στέλλα Καλλή ήταν πολύ άνετη, αλλά και πολύ χαρούμενη που μέσα από την συνέντευξη μπόρεσε να εκφράσει το θαυμασμό της γι' αυτά τα δύο πρόσωπα. Μια από τις πιο ιδιαίτερες ελληνικές φωνές η Στέλλα Κάλλη ενώνει την φωνή της μαζί με την ταλαντούχα τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου στο VOX την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου. 

Τι είναι αυτό που σας γοητεύει στην Νατάσα Θεοδωρίδου και στον Γιώργο Θεοφάνους; Αισθάνομαι ότι βλέπω τον εαυτό μου χρόνια εμπειρίας μετά με την Νατάσα εκπέμπει μια δύναμη και μια σιγουριά την οποία εγώ ομολογώ πως μου δίνει πολύ κουράγιο και την χρειάζομαι οπότε είναι σαν να ταυτίζομαι με την Νατάσα, πέρα από την εμπειρία της το ταλέντο της, και ότι  στα χρόνια έχει μια διάρκεια αυτό αποδεικνύει ότι είναι μια σημαντική , μεγάλη τραγουδίστρια. Πιστεύω ότι αυτοί είναι οι άνθρωποι που θέλω να δουλεύω και πραγματικά είμαι πολύ τυχερή.

Ονειρεύεστε μια λαϊκή καριέρα σαν της Νατάσας Θεοδωρίδου; H Νατάσα έχει μια μεγάλη καριέρα που έχει προίκα μεγάλα τραγούδια και αξιοπρέπεια στον χώρο. Αν αυτό θεωρείται μεγάλη καριέρα, ακριβώς αυτό θέλω.

Μετά από την εμπειρία σας στην τηλεόραση με το "Just the two of us" θα θέλατε κάτι ανάλογα στην τηλεόραση; Όχι, δεν με ενδιαφέρει καθόλου η τηλεόραση μακάρι να καταφέρω να δουλεύω σκληρά στον τομέα μου. Νομίζω ότι στην χώρα έχουμε μπλεχτεί γιατί όλοι κάνουν τα πάντα ας αφήσουμε τους δημοσιογράφους, τα παιδιά που θέλουν να βγουν στην τηλεόραση, και ας ασχοληθούμε εμείς με αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλά.

Έχουμε δει ότι σε όλες σας της εμφανίσεις είστε πολύ προσεγμένη πάντα. Πόση ώρα ετοιμάζεστε για να βγείτε στην σκηνή; Τώρα πλέον μου παίρνει πάρα πολύ λίγο γιατί με κουράζει όλη αυτή η διαδικασία. Έχω βαρεθεί να φτιάχνω τα μαλλιά μου και να βάφομαι οπότε μου παίρνει μια ωρίτσα περίπου πριν βγω στην σκηνή.

Τι είναι αυτό που θέλετε να πείτε στον κόσμο για την νέα σας συνεργασία; Εγώ αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή που είμαι εκεί και πραγματικά νιώθω ότι δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο φέτος. Ήταν μακρύς ο δρόμος για να φτάσω να δουλεύω με την Νατάσα αλλά πραγματικά χαίρομαι που αυτός ο χειμώνας θα κυλίσει όμορφα είναι σημαντικό και ήθελα πολύ να είμαι εκεί.

Διαβάστε επίσης : Στέλλα Καλλή: Ποζάρει πιο sexy από ποτέ σε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση

Διαβάστε επίσης : Η Στέλλα Καλλή για τα προσωπικά της: "Είμαι πολύ, μα πάρα πολύ..."

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR