counter

Στέλλα Γιαμπουρά: Τυλίχτηκε στις φλόγες το αυτοκίνητο της - Πώς σώθηκε από θαύμα!

Στέλλα Γιαμπουρά: Τυλίχτηκε στις φλόγες το αυτοκίνητο της - Πώς σώθηκε από θαύμα!
Στέλλα Γιαμπουρά: Τυλίχτηκε στις φλόγες το αυτοκίνητο της - Πώς σώθηκε από θαύμα!

Το απόγευμα της Πέμπτης 7 Φεβρουαρίου η Στέλλα Γιαμπουρά έζησε ένα απίστευτο περιστατικό, καθώς μια στάση για να δει την κολλητή της  ήταν αυτή που την έσωσε από τα χειρότερα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso» και της Τεριάννας Παππά, το μοντέλο και ηθοποιός κατέβηκε από το αυτοκίνητό της για 10 λεπτά, προκειμένου να χαιρετήσει μία φίλη της που διατηρεί κατάστημα με νυφικά στο κέντρο του Πειραιά. Επιστρέφοντας στο όχημά της, το οποίο είχε αφήσει επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη, και προσπαθώντας να το βάλει μπροστά έγινε ανάφλεξη με αποτέλεσμα αυτό να τυλιχτεί στις φλόγες.

Η Στέλλα Γιαμπουρά μίλησε στη δημοσιογράφο της εφημερίδας και ανέφερε: «Ευτυχώς που σταμάτησα αυτό το δεκάλεπτο για να δω τη φίλη μου και δεν ήμουν εν κινήσει. Ήμουν τυχερή» και συνεχίζει: «Από την ανάφλεξη κάηκε όλο το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου μου. Ήρθαν κάποιοι άνθρωποι από τα γύρω μαγαζιά με πυροσβεστήρες, αλλά δεν άνοιγε το καπό ούτε και η πόρτα. Δυστυχώς, το αυτοκινητάκι μου καταστράφηκε ολοσχερώς…».

Όπως εξηγεί, όταν συνέβη το περιστατικό, είχε ήδη φορέσει τη ζώνη της αλλά κατάφερε να τη βγάλει, να ανοίξει τη πόρτα και να τρέξει μακριά από το φλεγόμενο όχημα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR