counter

Στέλλα Γεωργιάδου: Απαντά στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για την εμφάνιση της

Στέλλα Γεωργιάδου: Απαντά στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για την εμφάνιση της
Στέλλα Γεωργιάδου: Απαντά στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για την εμφάνιση της

Καλεσμένη στην εκπομπή «Fay’s Time» βρέθηκε η Στέλλα Γεωργιάδου, η οποία αποχώρησε από το “I’m a celebrity get me out of here”. Η τραγουδίστρια μίλησε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι, αλλά μεταξύ άλλων απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για την εμφάνισή της.  

Διαβάστε επίσης! Ξέσπασε σε κλάματα ο Τάσος Ξιαρχό: "Θέλω να γίνω πατέρας, όχι με τον τρόπο που επιβάλλει μια νομοθεσία"

Η Στέλλα Γεωργιάδου για τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της

«Ο κόσμος που το είδε μου είπε “μπράβο, πώς μπόρεσες να επιβιώσεις σε τέτοιες συνθήκες;”. Σε αντίθεση με άλλα σχόλια που ακούγονται γύρω γύρω. Άκουσα ότι έπεσε πολύ φτυάρι για την εμφάνισή μας και ειδικά για μένα. Είναι θέμα που αντιμετωπίζω πάντα και τότε που ήμουν στα 25-26 μου. Συνηθίζεις…Στην αρχή με ενοχλούσε πολύ αλλά τώρα δεν με αγγίζει. Οι φίλοι μου έχουν κάνει screenshot να τα δω. Θα κάτσω να ασχοληθώ με αυτά;

Και να μην κάνεις τίποτα στο πρόσωπό σου πάλι θα πουν. Δεν θα βρεις άκρη και δεν ασχολούμαι…Ο φακός εμένα δεν με κολακεύει ιδιαίτερα. Επειδή έχω τα μαγουλάκια για κάποιο λόγο δεν βγαίνω καλή στο φακό. Ο κόσμος που με βλέπει λένε ότι από κοντά είμαι πιο όμορφη. Εδώ έχετε πολύ καλό φωτισμό, δες τε με, απολαύστε με! Σήμερα κανείς δεν θα κάνει ένα screenshot. Παίρνουν την χειρότερη λήψη μου για να πουν πώς κατάντησε έτσι. Περίμενα ότι θα υπάρχουν σχόλια, φυσικά», δήλωσε η Στέλλα Γεωργιάδου.  

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR