counter

Στέλιος Χανταμπάκης: "Το 2017 τα έκανα σαν τα μούτρα μου στο Survivor"

Στέλιος Χανταμπάκης: "Το 2017 τα έκανα σαν τα μούτρα μου στο Survivor"
Στέλιος Χανταμπάκης: "Το 2017 τα έκανα σαν τα μούτρα μου στο Survivor"

Καλεσμένος στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στο «Καλό Μεσημεράκι»  ήταν ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για την συμμετοχή του εξηγώντας πως στο πρώτο Survivor τα έκανε «σαν τα μούτρα του».

Όσα είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης

«Τα έκανα σαν τα μούτρα μου στο πρώτο Survivor, δεν ήμουν έτοιμος για ένα τέτοιο παιχνίδι. Ήταν πρωτόγνωρο, κάποιοι πιστεύαμε ότι είναι μόνο η επιβίωση αγωνιστικά. Τελικά, καταλάβαμε ότι δεν ισχύει αυτό» είπε αρχικά ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Στη συνέχεια ο ίδιος πρόσθεσε: «Στο Nomads, όταν κέρδισα, ήμουν μόνος μου και κέρδισα αγωνιστικά».

«Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι καλύτεροι στο Survivor είναι και στο reality και στο αγωνιστικό κομμάτι. Γι’ αυτό έκατσαν παραπάνω και στα δικά τους Survivor και τώρα. Δεν κοιτάζουν μόνο το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στο πως να αντέξεις αυτά που γίνονται», παραδέχτηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Δείτε επίσης - Στέλιος Χανταμπάκης: Η ανάρτηση της συζύγου του μετά την επιστροφή του από το Survivor All Star

«Στο All Star μπήκα με την ίδια ταμπέλα, είπα: ας με κρίνει ο κόσμος. Έκανα μία συζήτηση με τη γυναίκα μου, με τι μούτρα θα ξαναμπώ. Ό,τι και να έκανα ο κόσμος θα έλεγε ότι είμαι ηθοποιός και υποκρίνομαι. Δεν πιστεύω ότι μπορείς να φτιάξεις την εικόνα σου με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο. Εγώ, προσωπικά, δεν ήξερα τι να κάνω» είπε σε άλλο σημείο ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Τέλος, ο πρώην παίκτης του Survivor All Star είπε: «Μπαίνοντας στο All Star και στο Nomads υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα δεθώ συναισθηματικά με κανέναν. Μπορεί να μη μπήκα αγωνιστικά έτοιμος αλλά μπήκα προετοιμασμένος στο ότι δεν θα επηρεαστώ ψυχολογικά στο εάν ένας παίκτης με πολεμήσει. Άλλωστε, δεν είναι οι ίδιοι χαρακτήρες έξω, εκεί γνωριζόμαστε».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR