counter

Στέλιος Χανταμπάκης: Διέγραψε από το Instagram όλες τις φωτογραφίες του γιου του! Τι συνέβη;

Στέλιος Χανταμπάκης: Διέγραψε από το Instagram όλες τις φωτογραφίες του γιου του! Τι συνέβη;
Στέλιος Χανταμπάκης: Διέγραψε από το Instagram όλες τις φωτογραφίες του γιου του! Τι συνέβη;

Λίγες μέρες μετά την έξοδό του από το Survivor και έχοντας πια πλήρη επίγνωση για τη γνώμη του κόσμου προς εκείνον, ο Στέλιος Χανταμπάκης προσπαθεί να επιστρέψει στην κανονική ζωή.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες, πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι το μοντέλο και παρουσιαστής παραμένει ακόμα στον Άγιο Δομίνικο καθώς παρακολουθείται από ψυχολόγο γιατί βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι ο Στέλιος "τρόλαρε" την κατάσταση με την φωτογραφία που έστειλε στον κολλητό του, Γιώργο Μανίκα.

Εντύπωση, όμως, τις τελευταίες ώρες έχει προκαλέσει κάτι άλλο...

Ο Στέλιος Χανταμπάκης διέγραψε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο με τον γιο του, Μανώλη, τα οποία είχα ξεχωρίσει στο διαδίκτυο και είχαν συγκεντρώσει χιλιάδες likes.

Κάπως έτσι, οι αναρτήσεις του μειώθηκαν σημαντικά, με τις περισσότερες πλέον να είναι από την επαγγελματική του ζωή και τις δημόσιες εξόδους του με φίλους.

Μάλιστα, όπως παρατηρήσαμε, μετά την έξοδό του από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ο Στέλιος Χανταμπάκης "ακολούθησε" στο Instagram σχεδόν όλους τους "Διάσημους" και "Μαχητές", πλην του Γιώργου Αγγελόπουλου, της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Γιάννη Σπαλιάρα.

Δείτε τι μπορεί να δει κάποιος κάνοντας ένα scroll down στο προφίλ του Στέλιου:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR