counter

Στέλιος Χανταμπάκης: Δείτε φωτογραφίες από τη νέα του καθημερινότητα μετά το Survivor

Στέλιος Χανταμπάκης: Δείτε φωτογραφίες από τη νέα του καθημερινότητα μετά το Survivor
Στέλιος Χανταμπάκης: Δείτε φωτογραφίες από τη νέα του καθημερινότητα μετά το Survivor

Είναι από τους διάσημους παίκτες του Survivor που έχει αποφασίσει να αφήσει στο παρελθόν την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο, αποφεύγοντας να κάνει δηλώσεις on camera για τη συμβίωση στο νησί με τους συμπαίκτες του, αλλά και τον "πόλεμο" που δέχτηκε στα social media.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης βρίσκεται και πάλι στο πλευρό της οικογένειάς του για την οποία θυσίαζε τα πάντα. Σύζυγος, πατέρας, γοητευτικός παρουσιαστής και μοντέλο, ο πρώην παίκτης του Survivor αυτό το διάστημα έχει αποφασίσει να αφιερώσει όλο τον χρόνο του στην αγαπημένη του, Όλγα Πηλιάκη, αλλά και τα δυο τους παιδιά. Όσο για τον νέο φίλο που απέκτησε από το reality επιβίωσης, ο Λάμπρος Χούτος μάλλον ήρθε για να μείνει στη ζωή του.

«Στην αρχή δεν μπορούσαμε να πούμε δημοσίως αν πληρωνόμαστε ή όχι. Αργότερα έμαθα ότι αυτό μαθεύτηκε. Προσωπικά, σαν πατέρας και οικογενειάρχης, όταν με ρώτησαν γιατί το κάνω, επειδή δεν ήθελα ποτέ να πιστέψει κανείς, ότι αφήνω την οικογένεια και τα παιδιά μου για μία εμπειρία, είχα πει, πως προσπαθώ για το έπαθλο. Το είδα σαν δουλειά. Όμως, στην πραγματικότητα, ο στόχος μου αρχικά, ήταν να καθίσω ένα μήνα, αν τα κατάφερνα φυσικά. Αυτό είχαμε συζητήσει και με τη γυναίκα μου. Από τότε που παντρεύτηκα δεν έχω πάρει καμία απόφαση από μόνος μου», δήλωσε ο Στέλιος Χανταμπάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες από την καθημερινότητα του Στέλιου Χανταμπάκη μετά το Survivor:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR