counter

Στέλιος Χανταμπάκης: Αποκάλυψε γιατί αποχώρησε οικειοθελώς από το "Survivor All Star"

Στέλιος Χανταμπάκης: Αποκάλυψε γιατί αποχώρησε οικειοθελώς από το "Survivor All Star"
Στέλιος Χανταμπάκης: Αποκάλυψε γιατί αποχώρησε οικειοθελώς από το "Survivor All Star"

Καλεσμένος στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” βρέθηκε σήμερα Δευτέρα 8 Μαΐου ο Στέλιος Χανταμπάκης και εξήγησε στον Νίκο Μουτσινά τον λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το “Survivor All Star”.

Δείτε επίσης! Στέλιος Χανταμπάκης: "Το 2017 τα έκανα σαν τα μούτρα μου στο Survivor"

Όσα είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης

«Πάμε να πούμε την αλήθεια. Μια είναι η αλήθεια και τελειώνει. Είμαι αυθόρμητος και αυτό πληρώνω πολλές φορές», είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης και αναφέρθηκε στα παιδιά του.

«Από τους δύο μήνες με έπνιγε όλο αυτό. Ήθελα πολύ να μάθω για τον κόσμο έξω πώς με βλέπει, ο κόσμος με στήριξε στο Nomads. Δεν ένιωσα άβολα από τον κόσμο έξω. Ένιωσα άβολα από όλα αυτά που γράφτηκαν και διάβαζα. Παρ’ όλα αυτά είχα ένα πνίξιμο», δήλωσε στη συνέχεια ο Στέλιος Χανταμπάκης.

«Λέω: “είναι πολύ εγωιστικό να χρησιμοποιήσω τον κόσμο”. Να τους βάλω λοιπόν να με στηρίξουν και να μου πουν: “σε στηρίξαμε, βάλαμε τα λεφτά μας, εσύ πήρες την επιβεβαίωσή σου και έφυγες”. Αυτή είναι όλη η αλήθεια. Με το που ψηφίστηκα, ένιωσα πάρα πολύ ωραία», αποκάλυψε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

«Ψηφίζομαι. Με το που ψηφίζομαι νιώθω πάρα πολύ όμορφα γιατί σκέφτομαι ότι φεύγω. Υπάρχει η πιθανότητα να φύγω, είμαι ένας από τους πέντε υποψήφιους. Αρχίζω και σκέφτομαι όλο το βράδυ, δεν μπορώ να κοιμηθώ και λέω είμαι στο αεροπλάνο, είμαι με τα παιδιά μου. Λέω τέλος είμαι με τα παιδιά, είμαι σπίτι. Συνειδητοποιούσα ότι δεν με νοιάζει και καθόλου που ψηφίστηκα. Δεν κυνηγάω το παιχνίδι. Δεν μου φταίνε τα παιδιά που με ψήφισαν», εξήγησε ακόμα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR