counter

Στέλιος Κρητικός: "Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ωραίο"

Στέλιος Κρητικός: "Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ωραίο"
Στέλιος Κρητικός: "Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ωραίο"

Συνέντευξη στο περιοδικό Grande έδωσε, ο Στέλιος Κρητικός.

Ο ηθοποιός μίλησε για την εξωτερική του εμφάνιση, αλλά και για το εάν εξαιτίας του κορμιού του, έχει τύχει στο παρελθόν να καβαλήσει το καλάμι.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης...

Σε έχουμε δει να υποδύεσαι ρόλους που απαιτούν να εμφανιστείς ημίγυμνος ή και γυμνός. Αν δεν είχες το κορμί που έχεις θα το τολμούσες;

Καταρχήν δεν θεωρώ τον εαυτό μου ωραίο. Το ότι έχω μία έντονη προσωπικότητα, ναι έχω. Έχω τις απόψεις μου και τις εκφράζω και τις λέω. Πάνω στη σκηνή επειδή το έχω κάνει δεν διστάζω ούτε και έχω αναστολές να βγω γυμνός δεν διστάζω ούτε να φορέσω φούστα, ούτε ξανθιά μακριά περούκα. Αυτή είναι η δουλειά μου!

Αν, όμως, δεν είχες το «φέτες» κορμί που έχεις, θα έβγαινες γυμνός στη σκηνή με την ίδια άνεση;

Δε νομίζω πως είναι θέμα άνεσης για να πεις για παράδειγμα πως ο Στέλιος είναι στο μπαλκόνι γυμνός. Ο Στέλιος που βγαίνει γυμνός στη σκηνή δεν έχει να κάνει με το σώμα του αλλά με το ρόλο. Ναι, εννοείται ότι θα το έκανα με την ίδια άνεση. Αν ο ρόλος θέλει κάποιον να είναι «φέτες» που έτυχε εγώ να είμαι και πρέπει να βγω γυμνός στη σκηνή, θα βγω έτσι όπως είμαι. Ίσως, αν ήμουν με κάποια κιλά παραπάνω, να μου έδιναν άλλους ρόλους.

Εξαιτίας της εμφάνισής σου έχεις «καβαλήσει ποτέ το καλάμι;

Όχι, ποτέ δεν το «καβάλησα» γιατί δεν υπάρχει «καλάμι». Στη ζωή μου δεν υπήρξε ποτέ «καλάμι». Ήμουν πάντα ένας άνθρωπος που δεν θεωρούσα ποτέ ότι θα γίνω γνωστός και που θα υπάρχουν άνθρωποι που θα με φωνάζουν στο δρόμο με το όνομα μου. Αφού στα σαράντα πέντε μου έχω τον ίδιο ενθουσιασμό όταν μου ζητάνε μια συνέντευξη ή μια φωτογράφηση δίχως να έχω «καβαλήσει κάποιο καλάμι» πιστεύω πως αυτόν τον ενθουσιασμό δεν θα τον χάσω ποτέ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR