counter

Στέφανος Χίλας - MasterChef: Αποκάλυψε αν υπήρξε ερωτική σχέση με τη Μαρία

Στέφανος Χίλας - MasterChef: Αποκάλυψε αν υπήρξε ερωτική σχέση με τη Μαρία
Στέφανος Χίλας - MasterChef: Αποκάλυψε αν υπήρξε ερωτική σχέση με τη Μαρία

Στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Star, Στη Φωλιά των Κου Κου βρέθηκε την Τρίτη ο Στέφανος Χίλας. Ο 24χρονος, που αποχώρησε από τον μαγειρικό διαγωνισμό μετά την επιστροφές των παλιών παικτών, μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη για την εμπειρία του στο ριάλιτι.

Ο Στέφανος απάντησε μάλιστα και για τις φήμες που τον ήθελαν να έχει έρθει στις αρχές του MasterChef σε κόντρα με τον Ιωάννη, εξαιτίας της Μαρίας.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως ποτέ δεν υπήρξε ερωτική αντιδικία για τη Μαρία, αλλά τσακώθηκε στις αρχές του παιχνιδιού με τον Ιωάννη για άλλους λόγους.

«Η Μαρίνα δεν μου αρέσει σαν άνθρωπος, δεν θα την ήθελα για παρέα. Από την αρχή είχα παρατηρήσει ότι δεν ταιριάζουμε, μακριά και αγαπημένοι. Αλλά δεν μου άρεσε όλο αυτό το κομμάτι που παρουσίαζε, άλλο παρουσίαζε μπροστά μας και άλλο πίσω μας.  Δε συνέβη κάτι τέτοιο στο σπίτι. Εγώ δεν είχα καμία διαφωνία με τον Ιωάννη λόγω της Μαρίας. Η κόντρα ξεκίνησε λόγω της παρέας που είχα εγώ ο Ιωάννης, ο Διονύσης και ο Ράπτης.

Κάπως έτσι ξεκίνησε η κόντρα. Μετά έγινε αυτό με τη Χριστίνα στην ομαδική και χωριστήκαμε εντελώς. Ξεκόψαμε σαν παρέα. Τους είπα ο καθένας τον δρόμο του. Σπάσαμε από τις αρχές. Ξεκόψαμε με την παρέα, κάτσαμε και τα είπαμε, τους είπα ο καθένας το δρόμο του. Αργότερα μου ζήτησε συγγνώμη ο Ιωάννης και του ζήτησα κι εγώ. Η Κωνσταντίνα δεν πιστεύω ότι είναι κακός άνθρωπος, αλλά επηρεαζόταν πολύ από τη Μαρίνα. Η Μαρίνα άμα θέλει να σε προσεγγίσει και να σε επηρεάσει, θα το κάνει, είναι χειριστικός άνθρωπος. Θεωρώ ότι υποστήριξε την Κωνσταντίνα απλά για να κερδίσει η ίδια κάτι» τόνισε ο Στέφανος.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR