counter

Στέφανος Χίλας: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το MasterChef

Στέφανος Χίλας: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το MasterChef
Στέφανος Χίλας: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το MasterChef

Οι μαγειρικές μονομαχίες των παικτών που αποχώρησαν και επέστρεψαν στο MasterChef για να διεκδικήσουν ξανά την είσοδό τους στον διαγωνισμό, συνεχίστηκαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο.

Οι παίκτες δημιούργησαν ζευγάρια, με τον Αλέξανδρο να επιλέγει την Κωνσταντίνα, τον Νίκο τον Αντώνη και έτσι αναγκαστικά η Μαρία ήρθε σε αντίπαλη θέση με τον Στέφανο.

Μαρία και Στέφανος έφτιαξαν το πιάτο που ετοίμασε ο Σταύρος Βαρθαλίτης διεκδικώντας μια θέση στο MasterChef.

Οι κριτές, εν τέλει, βρήκαν εξαιρετικό το πιάτο της Μαρίας που συγκέντρωσε 32 βαθμούς έναντι του Στέφανου με 28. Ο Στέφανος, λοιπόν, δεν επιστρέφει στο σπίτι του MasterChef και αποχωρεί οριστικά.

Λίγη ώρα μετά την οριστική του αποχώρηση από το MasterChef, ο Στέφανος Χίλας έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.

«Έφτασε και αυτό ταξίδι στο τέλος του για μένα μετά από τόσους μήνες. Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον σκηνοθέτη μας τον @tripylas, και θα ήθελα να ευχαριστώ και προσωπικά το κάθε άτομο της παραγωγής που μας βοηθούσαν τόσο καιρό και πάνω απ όλα που μας ανέχτηκαν τόσους μήνες σκληρής δουλειάς. Επισης τις γυναίκες που ήταν πίσω από τις κάμερες και πλένανε όλα αυτά τα άπλυτα και αυτόν τον χαμό που αφήναμε πίσω μας . Ένα ακόμα τεράστιο ευχαριστώ στους πολυαγαπημένους κριτές της καρδιάς μας @scontizas @ioannidispanos @chef_koutsopoulosleonidas και στον f&b της καρδιάς μας @nick.d.thomas . Επισης τον σεφ @alexandros_charalabopoulos για όλη την βοήθεια που μας προσέφερε με τα σεμινάρια του και την καθοδήγηση μέσα στην κουζινα .Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για ότι μας μάθατε και για όλο αυτό το απίστευτο μαγειρικό ταξίδι! Άλλο ένα τεράστιο ευχαριστώ σε δυο ξεχωριστούς ανθρώπους οι οποίοι δεν φαίνονται ποτέ στην κάμερα αλλά είναι αυτοί που μας προσέχουν , μας μεταφέρουν και μας παρέχουν όλα τα απαραίτητα την αγαπημένη υπεύθυνη παικτών ΚΥΡΙΑ Τζένια Ζαχαρίου και Κοραλία Τσιντζιλονι» έγραψε χαρακτηριστικά ο Στέφανος στον προσωπικό του λογαριασμό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR