counter

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το στεφάνι με το συγκινητικό μήνυμα στην κηδεία της γιαγιάς του

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το στεφάνι με το συγκινητικό μήνυμα στην κηδεία της γιαγιάς του
Στέφανος Τσιτσιπάς: Το στεφάνι με το συγκινητικό μήνυμα στην κηδεία της γιαγιάς του

Το απόγευμα της Τρίτης συγγενείς και φίλοι είπα το τελευταίο “αντίο” στην γιαγιά Στέφανου Τσιτσιπά, Σταυρούλα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών.

Η κηδεία της Σταυρούλας Τσιτσιπά πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Προάστιο Καρδίτσας. Στην εξόδιο ακολουθία βρέθηκε και ο γιος της και πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος, με τη σύζυγό του όπως και τα υπόλοιπα παιδιά της.

Ο κορυφαίος τενίστας δεν παρευρέθηκε στην κηδεία αφού η ενδεχόμενη παρουσία του θα αποτελούσε πόλο έλξης για πολύ κόσμο, αλλά και για τα ΜΜΕ, κάτι που δεν θα ήθελε η οικογένεια, η οποία πενθεί για την απώλεια.

Ωστόσο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έστειλε στεφάνι στο οποίο αναγραφόταν ένα συγκινητικό μήνυμα: «Γιαγιά μου Σταυρούλα πρωταθλήτρια αφοσίωσης και πίστης, πρωταθλήτρια θάρρους, πρωταθλήτρια ζωής. Είσαι η πρώτη της καρδιάς μου, αγαπημένη μου γιαγιά, πάντα θα εμπνέεις στο δρόμο μου, καλό ταξίδι στην αιωνιότητα, ο εγγονός σου, Στέφανος».

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως έχασε τη γιαγιά του 5 λεπτά πριν από τον αγώνα του μεγάλου τελικού στο Roland Garros. O ίδιος, ενημερώθηκε για τον θάνατό της λίγο αφότου τελείωσε ο αγώνας με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθούν.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR