counter

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η ανάρτηση του πατέρα του μετά το επεισόδιο - Ξεκαθάρισε τι συμβαίνει ανάμεσά τους

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η ανάρτηση του πατέρα του μετά το επεισόδιο - Ξεκαθάρισε τι συμβαίνει ανάμεσά τους
Στέφανος Τσιτσιπάς: Η ανάρτηση του πατέρα του μετά το επεισόδιο - Ξεκαθάρισε τι συμβαίνει ανάμεσά τους

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε πριν από περίπου μια εβδομάδα η απίστευτη έκρηξη του Στέφανου Τσιτσιπά προς τον πατέρα του.

Θυμίζουμε πως κατά την διάρκεια της αναμέτρησης για το 500άρι Indoor τουρνουά, Erste Bank, της Βιέννης κόντρα στον Αυστριακό, Νο155 του κόσμου, Ντένις Νόβακ ο Στέφανος Τσιτσιπάς βγήκε εκτός εαυτού.

Πιο συγκεκριμένα μετά από break που δέχθηκε στο ξεκίνημα του πρώτου σετ από τον αντίπαλο του, ξέσπασε κατά του πατέρα του, τον έβρισε και του ζήτησε να φύγει από το γήπεδο.

Διαβάστε επίσης: Στέφανoς Tσιτσιπάς: Έξαλλος με τον πατέρα του – “Μ@λ@κ@ς είσαι, φύγε”

Μια εβδομάδα μετά, ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος με ανάρτησή του τόνισε ότι κάποιοι προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια και επεσήμανε ότι εκείνος και ο γιος του συνεχίζουν ενωμένοι.

Η ανάρτηση του Απόστολου Τσιτσιπά

«Αγαπητοί μου φίλοι και συνοδοιπόροι, επειδή τις τελευταίες μέρες λέγονται και γράφονται ψεύδη άνευ προηγουμένου, με σκοπό να πλήξουν την εικόνα μας, θα ήθελα να ζητήσω να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς υπάρχουν ψεύτικες αναρτήσεις από άγνωστα προφίλ. Κάποιοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τα σκοτάδια της αφάνειάς τους διαστρεβλώνοντας την αλήθεια εις βάρος άλλων, με κακοήθειες και ψεύτικα προφίλ που απλά δηλώνουν φθόνο, ζήλια και κακία. Όμως να ξέρουν ότι δεν θα τα καταφέρουν, εμείς συνεχίζουμε *δυνατοί και ενωμένοι* γιατί ξέρουμε από δυσκολίες και εμπόδια και έχουμε μάθει να τα ξεπερνάμε και να τα μετατρέπουμε σε νίκες!!! Σας ευχαριστώ» έγραψε στην ανάρτησή του ο Απόστολος Τσιτσιπάς, δημοσιεύοντας παράλληλα και μια φωτογραφία με τον γιο του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR