counter

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δίνει τέλος στις φήμες που τον θέλουν να χώρισε από την Πάουλα Μπαντόσα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δίνει τέλος στις φήμες που τον θέλουν να χώρισε από την Πάουλα Μπαντόσα
Στέφανος Τσιτσιπάς: Δίνει τέλος στις φήμες που τον θέλουν να χώρισε από την Πάουλα Μπαντόσα

Συνέντευξή στη γαλλική Le Soir έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα.

Μάλιστα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θέλησε να δώσει ένα τέλος στις φήμες χωρισμού.

Δείτε επίσης! Στέφανος Τσιτσιπάς & Πάουλα Μπαντόσα: "Καυτά" φιλιά για το ζευγάρι μετά τις φήμες χωρισμού

Όσα είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς

«Έχω κλειστά τα αυτιά μου εδώ και καιρό και είμαστε λιγότερο ενεργοί στα social media. Πολύς κόσμος διασκεδάζει με το να καταστρέφει τα πάντα και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Η γνωριμία μου με την Πάουλα μού έδωσε μια άλλη οπτική για τη ζωή γενικά. Πριν ήταν μόνο το τένις, 24 ώρες τη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα. Και στα πρώτα στάδια της καριέρας μου δεν περνούσα πολύ χρόνο με την οικογένειά μου.

Για πολλούς αυτές οι σχέσεις δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία, αλλά για εμένα είναι πολύ σημαντικές. Είναι κομμάτι της ζωής μου που επίσης απαιτεί χρόνο, αλλά όχι τόση ενέργεια. Το να έχω την Πάουλα στο πλευρό μου είναι υπέροχο. Διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου.

Έχω τους σωστούς ανθρώπους γύρω μου, χωρίς καμία αμφιβολία. Όλα είναι ξεκάθαρα στο μυαλό μου και αυτό φέρνει μια φρεσκάδα στο παιχνίδι μου και στον τρόπο με τον οποίο θέλω να πετύχω στο υπόλοιπο της καριέρας μου, με αυτούς τους ανθρώπους δίπλα μου.

Τους τελευταίους τρεις-τέσσερις μήνες δεν έχω μαζέψει πολλούς βαθμούς, το παραδέχομαι. Βασίστηκα περισσότερο σε αυτά που είχα μάθει. Πίστευα ότι θα μπορούσα να έχω επιτυχίες ακόμα και αν έβαζα λίγο την πειθαρχία στην άκρη και συγκεντρωνόμουν περισσότερο στο ταλέντο. Αλλά δεν πάει έτσι. Νιώθω ότι θέλω να γυρίσω τα πράγματα και να κάνω ένα καλό φινάλε στη σεζόν. Είμαι πολύ πεινασμένος τώρα που ξεκινάει η indoor season, δεν έχω προπονηθεί ποτέ στην καριέρα μου τόσο πολύ», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram/ @tsitsidosa

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR