counter

Στέφανος Μιχαήλ: Αποκάλυψε ποιο θα είναι το μέλλον της σειράς “8 λέξεις”

Στέφανος Μιχαήλ: Αποκάλυψε ποιο θα είναι το μέλλον της σειράς “8 λέξεις”
Στέφανος Μιχαήλ: Αποκάλυψε ποιο θα είναι το μέλλον της σειράς “8 λέξεις”

Μέσω skype εμφανίστηκε στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” το πρωί του Σαββάτου ο Στέφανος Μιχαήλ. Ο γοητευτικός  ηθοποιός αναφέρθηκε στο μέλλον της τηλεοπτικής σειράς “8 Λέξεις” στην οποία πρωταγωνιστεί λέγοντας, «Πληροφορήθηκα ότι το σίριαλ τελείωσε για φέτος και θα αρχίσει ξανά τον Σεπτέμβριο η προβολή του. Εμείς θα ξεκινήσουμε γυρίσματα στα μέσα Ιουνίου. Περιμένουμε να ανοίξουν τα αεροδρόμια με το καλό, να μπορέσουν να έρθουν οι συνάδελφοι από την Ελλάδα στην Κύπρο και νομίζω ότι θα πάμε σερί το καλοκαίρι ώστε να μαζέψουμε επεισόδια να έχουμε σε περίπτωση που, Θεός φυλάξοι, ξανασυμβεί το οτιδήποτε».

Στη συνέχεια μίλησε και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχεται κάθε χρόνο αλλά αρνείται λόγω της φιλίας τους με τον Ανδρέα Γεωργίου.

«Με τον Ανδρέα γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, περίπου δέκα, όπως και με τον Κούλη Νικολάου, επειδή έχουμε δημιουργήσει μια φιλία μέσα από τη δουλειά και έχουμε μια εξαιρετική χημεία με τα παιδιά, μου έχουν γίνει αρκετές προτάσεις, κάθε χρόνο, αλλά δυστυχώς τ6ις απορρίπτω γιατί δεν το κάνει η καρδιά μου να τους αφήσω! Τους νιώθω όλους σαν οικογένεια».

Δείτε όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός στο παρακάτω απόσπασμα

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR