counter

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Τι χάρη ζήτησε από τη Φαίη Σκορδά και εκείνη συμφώνησε;

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Τι χάρη ζήτησε από τη Φαίη Σκορδά και εκείνη συμφώνησε;
Στέφανος Κωνσταντινίδης: Τι χάρη ζήτησε από τη Φαίη Σκορδά και εκείνη συμφώνησε;

Στο περιοδικό People και την Γωγώ Θωμά έδωσε συνέντευξη ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος πέρασε σε λεπτομέρειες για την οικογένειά του και τα όσα ζει καθημερινά στο σπίτι.Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με την σύζυγο του, Μαρία έχουν συμπληρώσει ένα χρόνο από το πολιτικό γάμο, ενώ κρατούν στην αγκαλιά τους την εννέα μηνών κορούλα τους.

 Ο δημοσιογράφος και μέρος της ομάδας του "Πρωινού" του ANT1 ετοίμασε ένα ταξίδι μαζί με την γυναικά του «Της έστειλα ένα e-mail στο οποίο έγραφα όλες τις λεπτομέρειες. Ήταν όλα έτοιμα. Ζήτησα από τη Φαίη να λείψω από την εκπομπή μία Παρασκευή υποσχόμενος ότι δεν θα λείψω ξανά όλο το χρόνο. Της εξήγησα το λόγο και μου είπε “να πας με τη γυναικάρα σου”. Αν το έλεγα στη Μαρία πριν τα κανονίσω, θα μου πρότεινε να τελειώσει πρώτα η εκπομπή και θα αγχωνόταν για το παιδί», αποκάλυψε στο περιοδικό.

Στην ιδέα ενός δευτέρου παιδιού ο Στέφανος Κωνσταντινίδης δηλώνει έτοιμος και το επιθυμεί αντιθέτως με την σύζυγο του Μαρία που δεν έχει την ίδια άποψη. «Δεν έχω επανέλθει ακόμα. Έχουν περάσει μόλις εννέα μήνες που γεννήθηκε η μικρή. Να είμαστε καλά, να μεγαλώσει λίγο η Κάλλια και μετά να κάνουμε ένα ακόμη παιδάκι».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR