counter

Στέφανος Κορκολής: Τα δύο διαζύγια και η συνεχής μάχη του με τον καρκίνο

 Στέφανος Κορκολής: Τα δύο διαζύγια και η συνεχής μάχη του με τον καρκίνο
Στέφανος Κορκολής: Τα δύο διαζύγια και η συνεχής μάχη του με τον καρκίνο

Καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ήταν το βράδυ της Πέμπτης (5/5)ο Στέφανος Κορκολής.

Ο γνωστός συνθέτης μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια του με τον καρκίνο αλλά και τα δύο του διαζύγια.

Όσα δήλωσε ο Στέφανος Κορκολής στο «Ενώπιος Ενωπίω»

«Μετά την περιπέτεια με την υγεία μου, που συνεχίζεται, κάνω όνειρα της στιγμής. Από τότε που άρχισε αυτή η περιπέτεια άλλαξε ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα. Ήταν ένα σοκ. Ενώ δυστυχώς έχει γίνει μια αρρώστια της διπλανής πόρτας. Όταν μαθαίνεις ότι συμβαίνει σε εσένα, τοποθετείς τα πράγματα διαφορετικά. Εγώ ήμουν τυχερός στην ατυχία μου. Είδα στις διάφορες θεραπείες που έχω κάνει, ανθρώπους με χειρότερες μορφές καρκίνου. Εμένα με κατέστρεψε το τσιγάρο και θα το λέω πάντα αυτά, το τσιγάρο όντως προκαλεί καρκίνο» εξομολογήθηκε αρχικά στη συνέντευξή του ο Στέφανος Κορκολής.

Δείτε επίσης - Η εξομολόγηση του Στέφανου Κορκολή για την μάχη με τον καρκίνο: “Σε μένα έρχεται και φεύγει, είναι μία διαρκής μάχη”

Στη συνέχεια ο Στέφανος Κορκολής τόνισε: «Δεν ήμουν δύσκολος στον έρωτα. Ήμουν πάντα καλοπροαίρετος. Με τα χρόνια έγινα πιο “σφιχτός”. Όλοι στον έρωτα είμαστε το ίδιο, δε διαφέρω σε κάτι. Ο γάμος δεν ήταν το δυνατό μου σημείο. Ίσως οι επιλογές μου ήταν λάθος, ίσως εγώ ήμουν πολύ αφιερωμένος στη δουλειά μου. Ο πατέρας μου έλεγε πάντα ότι “υπάρχουν ευτυχισμένοι γάμου και ευτυχισμένα διαζύγια”. Εγώ έχω δυο ευτυχισμένα διαζύγιο. Όταν ο έρωτας μου χτυπήσει την πόρτα, θα την ανοίξω, δε τα την κλείσω».

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη του Στέφανου Κορκολή:

 

 

u

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR