counter

Στέφανος Κασσελάκης: Η on camera αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τον Αλέξη Κούγια

Στέφανος Κασσελάκης: Η on camera αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τον Αλέξη Κούγια
Στέφανος Κασσελάκης: Η on camera αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τον Αλέξη Κούγια

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ.

Από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 8:00 το βράδυ τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και όσοι/ες εγγραφούν σήμερα, μπορούν να συμμετέχουν στη διαδικασία

Έφη Αχτσιόγλου, Ευκλειδης Τσακαλώτος, Νίκος Παππάς, Στέφανος Κασσελάκης και Στέφανος Τζουμάκας είναι αυτοί που διεκδικούν την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ,

Οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” και στην Νικολέτα Κλάδη, όπου αναφέρθηκε στην εκλογική διαδικασία, στο σποτ που γύρισε στη Μακρόνησο, ενώ αρνήθηκε να μιλήσει για τον Αλέξη Κούγια.

«Δεν έχω άγχος για την εκλογική διαδικασία και αυτό γιατί ξέρω ακριβώς το λόγο για τον οποίο έθεσα υποψηφιότητα. Δεν θα αλλάξω τη στρατηγική μου, η οποία είναι να μιλάω απευθείας στον κόσμο και ακόμα κι αν χάσω, ξέρω ποιος είμαι. Ξέρω το έργο που θέλω να προσφέρω, όλα όμως είναι στην κρίση του κόσμου. Εύχομαι όσοι μας ακούνε, ανεξάρτητα κομματικής ταυτότητα, να συσπειρωθούν στον ΣΥΡΙΖΑ, να βρουν ένα μέλλον σε αυτή την παράταξη, γιατί ο κόσμος έχει ανάγκη από μία μοντέρνα προοδευτική κοινωνία», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης και πρόσθεσε για το σποτ από τη Μακρόνησο: «Ο σκοπός της επικοινωνίας είναι να αναδεικνύεις θέματα και ο παραλήπτης να λαμβάνει κάτι. Εγώ ήθελα να στείλ ένα ενωτικό μήνυμα. Είναι η ιστορία του τόπου μας, η ιστορία μας δεν σταμάτησε το 1940, έχουμε πληγές από τότε. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε τους αγώνες της Αριστεράς για να μπορούμε να εμπνευστούμε από αυτές».

Μάλιστα, όταν η δημοσιογράφος τού ζήτησε μια δήλωση για τον Αλέξη Κούγια, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θέλησε να απαντήσει.

Δείτε ακόμη! Αλέξης Κoύγιας: "Τον κ. Κασσελάκη πώς θα τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του, η Στέφανος ή ο Στέφανος;"

«Πρέπει να φύγω, ευχαριστώ πολύ, γεια σας», είπε και αποχώρησε.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR