counter

Στέφανος Κασσελάκης: Η επόμενη μέρα των εκλογών! Η πρωινή βόλτα και η χαλάρωση στο γυμναστήριο με αμάνικο μπλουζάκι

Στέφανος Κασσελάκης: Η επόμενη μέρα των εκλογών! Η πρωινή βόλτα και η χαλάρωση στο γυμναστήριο με αμάνικο μπλουζάκι
Στέφανος Κασσελάκης: Η επόμενη μέρα των εκλογών! Η πρωινή βόλτα και η χαλάρωση στο γυμναστήριο με αμάνικο μπλουζάκι

Μεγάλος νικητής της πρώτης εκλογικής αναμέτρησης για τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Στέφανος Κασσελάκης. Τη δεύτερη θέση πήρε η Έφη Αχτσιόγλου και οι δυο τους θα αναμετρηθούν την ερχόμενη Κυριακή για την ηγεσία του κόμματος.

Σήμερα Δευτέρα και λίγες ώρες μετά τα αποτελέσματα των εκλογών για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε αρκετά χαλαρός και ευδιάθετος μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Τα τηλεοπτικά συνεργεία συνάντησαν τον Στέφανο Κασσελάκη έξω από το σπίτι του στο Μετς, ερχόμενο από το γυμναστήριο και φορώντας αθλητικά ρούχα, αμάνικο μπλουζάκι και βερμούδα.

Στο πλευρό του ήταν ο σύντροφός του, Τάιλερ.

Δείτε επίσης! Στέφανoς Κασσελάκης: Δείτε την κούκλα πεθερά του

Η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων

Μπορεί οι δημοσιογράφοι να ρώτησαν τον Στέφανο Κασσελάκη για το πώς είναι η επόμενη ημέρα, μετά την εκλογική αναμέτρηση, ωστόσο ο ίδιος απάντησε: «Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν σας έχουν προσφέρει νερό ή καφέ. Θέλετε κάτι;».

«Το θέμα είναι να μπορώ να κλείσω την πόρτα μου», είπε στη συνέχεια χαμογελαστός και μπήκε στο εσωτερικό της πολυκατοικίας, όπου διαμένει χωρίς να κάνει καμία δήλωση.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή “live News”.

Η πρώτη εμφάνιση Στέφανου Κασσελάκη μετά τη νίκη

Νωρίτερα το πρωί, ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον σύντροφό του Τάιλερ και τον σκύλο τους έκανε την καθιερωμένη πρωινή του βόλτα για να πάρει τον καφέ του. Στην έξοδό του αυτή, τον απαθανάτισε η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”.

Ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη αν και ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για τα συναισθήματά του μετά την επικράτηση, αρνήθηκε ευγενικά να απαντήσει με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να χαιρετά ονομαστικά τα πρόσωπα στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Στη συνέχεια, όταν ο Στέφανος Κασσελάκης ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για το πρόσωπό του, αρκέστηκε να πει: «Παιδιά μην ξενυχτάτε εδώ».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR