counter

Στέφανος Δημουλάς: "Τραβούσαν τα αγοράκια τους για να μην κολλήσουν κάτι από εμένα"

Στέφανος Δημουλάς: "Τραβούσαν τα αγοράκια τους για να μην κολλήσουν κάτι από εμένα"
Στέφανος Δημουλάς: "Τραβούσαν τα αγοράκια τους για να μην κολλήσουν κάτι από εμένα"

Στην εκπομπή «I love Σου Κου» του ANT1 μίλησε ο Στέφανος Δημουλάς ο οποίος αναφέρθηκε στις ρατσιστικές συμπεριφορές που είχε δεχτεί στην παιδική του ηλικία όταν έκανε μπαλέτο αποκαλύπτοντας πως γονείς τραβούσαν τα αγόρια τους μακριά του προκειμένου να μην «κολλήσουν» κάτι από εκείνον…

Δείτε επίσης - Στέφανος Δημουλάς: "Στο σχολείο μού έλεγαν όλες τις λέξεις που τελειώνουν σε –αρα, τα παιδιά με κορόιδευαν"

Όσα είπε ο Στέφανος Δημουλάς

«Πολλές φορές έφτασα κοντά στο σημείο να σταματήσω, αλλά είχα ένα ωραίο περιβάλλον και η οικογένειά μου με υποστήριζε. Είχα προσωπική θέληση να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερα. Τα κορίτσια χαίρονταν όταν με έβλεπαν να κάνω μπαλέτο, με είχαν φίλο τους. Τα αγοράκια τρόμαζαν και για αυτόν τον λόγο αντιδρούσαν. Τρόμαζαν από το διαφορετικό και από αυτό που δεν κάνουν οι ίδιοι» ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Δημουλάς.

«Ακόμα έχω πολλές φοβίες μέσα μου και ειδικά στην Αθήνα δεν παίρνω το μετρό, φοβάμαι γιατί ίσως ο τρόπος που ντύνομαι ή η προσωπικότητά μου, αισθάνομαι ότι θα με κοροϊδέψουν και θα έχω αυτά τα άσχημα βλέμματα. Οι περισσότερες αντιδράσεις, που με έκαναν να αισθάνομαι κι εγώ άσχημα για τον εαυτό μου ήταν στο δρόμο, στο σχολείο, οι γονείς των παιδιών. Ακόμα θυμάμαι να τραβάνε τα παιδάκια τους κοντά τους, ειδικά αν ήταν αγοράκια, μην κολλήσουν κάτι από αυτό το αγοράκι. Λες και κολλάμε» εξομολογήθηκε ο Στέφανος Δημουλάς.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε ο Στέφανος Δημουλάς:

Photo credits – ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR