counter

Στεφανία Γουλιώτη: O ρόλος της Αλεξάνδρας στο "Maestro" και ο λόγος που δεν μιλάει για την προσωπική της ζωή

Στεφανία Γουλιώτη: O ρόλος της Αλεξάνδρας στο "Maestro" και ο λόγος που δεν μιλάει για την προσωπική της ζωή
Στεφανία Γουλιώτη: O ρόλος της Αλεξάνδρας στο "Maestro" και ο λόγος που δεν μιλάει για την προσωπική της ζωή

Για τον ρόλο της μυστηριώδους Αλεξάνδρας στη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μίλησε η Στεφανία Γουλιώτη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη δημοσιογράφο, Δήμητρα Καλφούντζου.

«Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με μαεστρία φυσικά καταφέρνει και αφήνει μυστήριο το παρελθόν του Ορέστη, μέχρι που εισβάλλει η Αλεξάνδρα. Εκείνη νομίζει ότι ο Ορέστης της ανήκει και εμφανίζεται στο νησί για να τον φέρει πίσω», είπε αρχικά  η ηθοποιός για τον ρόλο της και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

«Ο Χριστόφορος έχει αυτό που έχουν οι μεγάλοι ευφυείς άνθρωποι, οι οποίοι δεν σου μεταδίδουν πόσο ευφυείς είναι. Δεν ήξερα ότι ενώ κάναμε παρέα με τον Χριστόφορο αυτός ερχόταν για να γράψει το ρόλο της Αλεξάνδρας για εμένα» ανέφερε η Στεφανία Γουλιώτη.

Διαβάστε επίσης: Στεφανία Γoυλιώτη: Η ηλικία, οι σειρές που έχει παίξει, το σύμφωνο συμβίωσης και ο ρόλoς στο “Μaestro”

Γιατί δεν μιλάει για την προσωπική της ζωή

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στα κοινωνικά ζητήματα που θίγει η σειρά «Maestro».

«Το γεγονός ότι χρειάζεται να έρθει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με το Maestro για να θυμίσει σοβαρά ζητήματα είναι ένα από τα βασικότερα προβλήματα της κοινωνίας μας. Θα εστίαζα – εκτός από τη ζωή της γυναίκας που κακοποιείται – και στη ζωή εκείνης που είναι μέσα σε ένα γάμο χωρίς να είναι ευτυχισμένη. Να ένας λόγος που δε μιλάω για τα προσωπικά μου. Γιατί στην κοινωνία μας ο γάμος και το παιδί είναι συνυφασμένος με την επιτυχία και έτσι κάνουν παιδιά γυναίκες που δεν θα έπρεπε. Η μεγαλύτερη νεύρωση και δυστυχία ξεκινά από το να προσπαθήσεις να φτάσεις ένα βαθμό ευτυχίας που δεν είναι δικός σου», δήλωσε η Στεφανία Γουλιώτη.

Η Στεφανία Γουλιώτη αποκάλυψε πως ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τη φωνή της μαμάς της που έλεγε «θα περάσει το τρένο». Όπως είπε η ίδια, «τα παιδιά σκεφτόμαστε πως θα ανέβουμε στα μάτια των γονιών μας», ενώ σκέφτεται συχνά τι θα έκανε τον πατέρα της περήφανο.

«Πάλεψα πολύ με το ποιο είναι το όνειρό μου. Έκανα θέατρο από παιδί. Όταν σταμάτησα για να δώσω πανελλήνιες εξετάσεις έβλεπα εφιάλτες ότι διέκοπτα παραστάσεις και ανέβαινα εγώ στη σκηνή», είπε.

Τέλος, η Στεφανία Γουλιώτη αναφέρθηκε στον φόβο των ανθρώπων να κλάψουν, αλλά και του να πουν “σ ‘αγαπώ”.

«Φοβόμαστε να κλάψουμε. Είναι και αυτό μέρος της καταπίεσης που ζούμε. Το ίδιο ισχύει και με το σ’ αγαπώ, νομίζουμε ότι είναι δείγμα αδυναμίας. Προσπαθώ να λέω σ αγαπώ, αλλά έχω κι εγώ όπως οι περισσότεροι άνθρωποι θέμα με τη δέσμευση. Μόλις εγκαταλείψεις ένα κομμάτι σου και το παραδώσεις στον άλλον, αμέσως είσαι ο μισός», είπε η ηθοποιός.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR