counter

Σταυρούλα Χρυσαειδή - Παναγιώτης Τριβυζάς: Ο καβγάς και το παρασκήνιο του χωρισμού τους

Σταυρούλα Χρυσαειδή - Παναγιώτης Τριβυζάς: Ο καβγάς και το παρασκήνιο του χωρισμού τους
Σταυρούλα Χρυσαειδή - Παναγιώτης Τριβυζάς: Ο καβγάς και το παρασκήνιο του χωρισμού τους

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως μπήκαν στον γάμο της Σταυρούλας Χρυσαειδή και του Παναγιώτη Τριβυζά, που μόλις τρεις μήνες μετά τον γάμο τους και έπειτα από 5,5 χρόνια σχέσης, δεν είναι πια μαζί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealNews και της Κορύνας Μαντάγαρη, όλα συνέβησαν πολύ πρόσφατα και μέσα σε λίγα 24ωρα. Το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου ο Παναγιώτης Τριβυζάς είχε επιστρέψει στην κατοικία του ζεύγους στο Περιστέρι από την προετοιμασία που έκανε στο Βελιγράδι, προκειμένου να είναι έτοιμος για να συμμετάσχει στο μίτινγκ στίβου του Βάξο στη Σουηδία.

Διαβάστε επίσης: Σταυρoύλα Xρυσαειδή: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου της και οι συμπαίκτες από το Survivοr που βρέθηκαν στο πλευρό της

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου ανήμερα των γενεθλίων της Σταυρούλας Χρυσαειδή το ζευγάρι σε μια συζήτηση διαπληκτίστηκε και η αθλήτρια πήρε την απόφαση να φύγει από το σπίτι. Αρχικά όλοι πίστεψαν ότι πρόκειται για ένα συζυγικό καβγαδάκι και πως σύντομα το ζευγάρι θα είναι και πάλι μαζί.

Η απουσία του Παναγιώτη Τριβυζά από το πάρτι γενεθλίων της Σταυρούλας Χρυσαειδή την περασμένη Κυριακή επιβεβαίωσε πως οι νεόνυμφοι περνούν κρίση στη σχέση τους. Παρά της ελπίδες για επανασύνδεση, από το ρεπορτάζ της εφημερίδας προκύπτει πως δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Σε επικοινωνία που είχε η εφημερίδα με τον αθλητή, εκείνος ανέφερε λακωνικά «Ουδέν σχόλιον».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR