counter

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το "Survivor"

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το "Survivor"
Σταυρούλα Χρυσαειδή: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το "Survivor"

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor, καθώς δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις απαραίτητες ψήφους για να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης και να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό.

Η Σταυρούλα βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα και στο πλάι των αγαπημένων της ανθρώπων. Η ίδια επέστρεψε και στο Instagram, όπου το πρωί της Τρίτης έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

To πρώτο μήνυμα της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο Instagram

«Eνα όμορφο ταξίδι έλαβε τέλος για μένα.. κρατάω τόσες αναμνήσεις και τόσες όμορφες εμπειρίες , εμπειρίες ζωής που θα με συντροφεύουν στην υπόλοιπη ζωή μου. Είμαι ευγνώμων που βρέθηκα σε αυτούς τους στίβους μάχης και έτρεξα με την μπλε και την κόκκινη ομάδα, αλλά ξέρετε εγώ μέσα μου νιώθω πάντα #red και θα είμαι πάντα #red.

Γνώρισα ανθρώπους που θα τους έχω στην καρδιά μου και στη ζωή μου και είμαι τόσο περήφανη για αυτούς!! Και πάνω από όλα ευχαριστώ όλους εσάς για την αγάπη σας και την υποστήριξη σας‼ Χωρίς εσάς δεν θα είχα φτάσει ως εδώ! Ένα ευχαριστώ είναι λίγο… αλλά ευχαριστώ που με πιστέψατε και που με αγαπήσατε τόσο!» έγραψε η Σταυρούλα στον προσωπικό της λογαριασμό.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR