counter

Σταύρος Τσουμάνης: Οι σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει, οι σπουδές και η σειρά ''Παγιδευμένοι''

Σταύρος Τσουμάνης: Οι σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει, οι σπουδές και η σειρά ''Παγιδευμένοι''
Σταύρος Τσουμάνης: Οι σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει, οι σπουδές και η σειρά ''Παγιδευμένοι''

Ο Σταύρος Τσουμάνης ή αλλιώς «Θοδωρής» από την σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι», έχει ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Αναζητήσεις για τις σπουδές, τις σειρές που έχει παίξει αλλά και τις σπουδές του είναι εξαιρετικά δημοφιλείς και εμείς συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο όσα θέλετε να ξέρετε για εκείνον.

Σταύρος Τσουμάνης: Οι σπουδές, οι σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει και η ηλικία του

  • Ο Σταύρος Τσουμάνης είναι ηθοποιός, μουσικός και μηχανικός ήχου. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα ενώ η ηλικία του είναι 26 ετών. Το 2014 ο Σταύρος Τσουμάνης ξεκίνησε να φοιτά στην δραματική σχολή “ΙΑΣΜΟΣ” Βασίλης Διαμαντόπουλος απ’ όπου και αποφοίτησε το 2017.
  • Η πρώτη του παράσταση ήταν το “Εκτός Ορίων” σε σκηνοθεσία της ομάδας So7 (Δημήτρης Κουρούμπαλης, Φρόσω Κορρού) στο θέατρο Ιλίσια Βολανάκης για τη θεατρική σεζόν 2016-2017.

 

  • Την επόμενη σεζόν ο Σταύρος Τσουμάνης συμμετείχε στην παράσταση “Το αγόρι της οδού Αμερικής”, τελευταίο μέρος της “Πικρής τριλογίας για το Νεοφασισμό” του Αναστάση Πινακουλάκη στο Black Box του Θεάτρου Επί Κολωνώ.
  • Στον κινηματογράφο ο Σταύρος Τσουμάνης συμμετείχε στην ταινία 18 (2021) ενώ στην τηλεόραση συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά Δέκα μικροί Μήτσοι (ΑΝΤ1, 2018) και στη σειρά Σκοτεινή Θάλασσα (MEGA, 2021).

 

 

Σταύρος Τσουμάνης: Ο ρόλος στην σειρά του ΑΝΤ1 ''Παγιδευμένοι''

Ο Σταύρος Τσουμάνης ενσαρκώνει τον ρόλο του Θοδωρή Μαρκέτου, μικρότερου αδελφού του Δημήτρη (Μιχάλη Λεβεντογιάννη).

Ο Θοδωρής είναι ο μικρότερος αδελφός του Δημήτρη. Ευαίσθητος, πληγωμένος, αντιδραστικός. Επειδή ξέρει ότι δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Δημήτρη που είναι ο «τέλειος» γιος, προσπαθεί να κερδίσει την προσοχή του πατέρα του με αρνητική, παραβατική συμπεριφορά. Είναι το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας, γι’ αυτό είχε πάντα μια προβληματική σχέση με τον πατέρα του, Σπύρο. Η «τελειότητα» του Δημήτρη αποτελούσε πάντα πίεση γι’ αυτόν, ενώ νιώθει συνέχεια προδομένος και παραγκωνισμένος από τον πατέρα του. Από τότε που πέθανε η μητέρα του, κλείστηκε ακόμη περισσότερο στον εαυτό του, φορτωμένος με ενοχές. Η μικρότερη αδερφή του, Δάφνη, είναι η μόνη με την οποία τα πάει καλά. Τώρα, οι σχέσεις με την οικογένειά του θα δοκιμαστούν περισσότερο από ποτέ και κανείς δεν θα μείνει ίδιος με πριν…

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR