counter

Σταύρος Σβήγκος: “Νιώθω πολλές φορές μητέρα και είμαι περήφανος γι΄αυτό”

Σταύρος Σβήγκος: “Νιώθω πολλές φορές μητέρα και είμαι περήφανος γι΄αυτό”
Σταύρος Σβήγκος: “Νιώθω πολλές φορές μητέρα και είμαι περήφανος γι΄αυτό”

Ο Σταύρος Σβήγκος το πρωί της Πέμπτης 12 Μαΐου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διαζύγιό και στην συνεπιμέλεια του παιδιού με την πρώην σύντροφο του.

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Σβήγκος εξήγησε στην κάμερα του Mega ότι είναι πολύ σημαντικό ένα παιδί μετά από ένα διαζύγιο να έχει χρόνο και με τους δυο γονείς του ενώ ανέφερε ότι κάνει πολλά πράγματα που σαν στερεότυπα τα έχουμε ότι τα κάνει μια μαμά μόνο.

Όσα δήλωσε ο Σταύρος Σβήγκος

 «Τις μέρες που έχω το παιδί μου μαζί μου, πολλές φορές το παίρνω μαζί στις δουλειές, κοιτάζω να μη φορτώνω το πρόγραμμα. Και για του χρόνου έχω πει στον εαυτό μου ότι χρειάζομαι χρόνο για μένα και το παιδί χωρίς να πρέπει να τρέχουμε μαζί σε δουλειές. Κοιτάζω τον λίγο ελεύθερο χρόνο που θα έχω να είναι ποιοτικός και ουσιαστικός. Δε νιώθω τυχερός μόνο εγώ με τη συνεπιμέλεια. Το θέμα είναι να γίνεται το καλύτερο για τα παιδιά μας. Αν ένα ζευγάρι είναι ικανό να έχει συνεπιμέλεια, είναι φοβερό γιατί και οι δυο γονείς είναι εξίσου σημαντικοί. Αυτό θα το λέω και θα το ξαναλέω. Διαφωνώ με τη λογική “η μάνα είναι μάνα”. Ναι, και εγώ είμαι ερωτευμένος με τη μάνα μου αλλά είμαι και με τον πατέρα μου. Όταν και οι δυο γονείς είναι δωσμένοι, θεωρώ εξίσου σημαντικό το παιδί να έχει ίσο χρόνο και με τους δυο. Νιώθω πολλές φορές μητέρα και είμαι περήφανος γι΄αυτό, κάνω πολλά πράγματα που σαν στερεότυπα τα έχουμε ότι τα κάνει μια μαμά μόνο. Είμαστε πολύ τρυφεροί κι εμείς» είπε αρχικά ο Σταύρος Σβήγκος.

Δείτε επίσης - Σταύρος Σβήγκος- Ελένη Αϊβαλή: Τίτλοι τέλους στον γάμο τους

Στη συνέχεια ο ηθοποιός συμπλήρωσε: «Ό,τι και να γίνεται στις ζωές μας, πάντα θα χάνουμε και θα βρίσκουμε την ψυχική ηρεμία. Είμαι καλά. Και πριν τη σχέση που κατέληξε σε γάμο και σε παλαιότερες σχέσεις έχω κάνει συμβιβασμούς. Κάνουμε συμβιβασμούς και θέλουμε να είναι και ο άλλος ευτυχισμένος. Το θέμα είναι μέχρι που μπορείς να φτάσεις και αν αντέξεις εκεί που θα φτάσεις. Δεν είναι ότι πιο εύκολο όταν υπάρχει και ένα παιδί να πάρεις αποφάσεις. Και πρέπει να μη λες και στο παιδί άσχημα πράγματα. Ευτυχώς δε το κάναμε αυτό. Τα καταφέραμε διαφορετικά».

Δείτε παρακάτω την συνέντευξή του:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR