counter

Σταύρος Σβήγκος: "Δεν ήμουν προετοιμασμένος να γίνω πατέρας"

Σταύρος Σβήγκος: "Δεν ήμουν προετοιμασμένος να γίνω πατέρας"
Σταύρος Σβήγκος: "Δεν ήμουν προετοιμασμένος να γίνω πατέρας"

O Σταύρος Σβήγκος την Τρίτην 16/5 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4», και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Μέσα σε όλα ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε στον 5χρονο γιο του αλλά και τα συναισθήματα που τον κυρίευσαν όταν έμαθε πως θα γίνει πατέρας.

Όσα είπε ο Σταύρος Σβήγκος για την πατρότητα

«Δεν ήμουν προετοιμασμένος να γίνω πατέρας. Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πρόγραμμα στη ζωή τους. Το πρώτο συναίσθημα όταν έμαθα ότι θα γίνω μπαμπάς ήταν κάτι καινούργιο, δε ξέρω, είναι…. είναι κάτι το καινούργιο που λες “δε ξέρω, ας μείνω εδώ να δω τι έρχεται”. Αυτό… Γενικότερα θαυμάζω τους ανθρώπους που βάζουν πρόγραμμα και στη ζωή και στις δουλειές τους» ανέφερε ο Σταύρος Σβήγκος.

Δείτε επίσης - Σταύρος Σβήγκος: Ξεσπά για ψευδές δημοσίευμα! "Μου δημιούργησε πρόβλημα, από που και ως που το γράφετε αυτό;"

Στη συνέχεια ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Αν κάνουμε παρέα και με ρωτήσεις τι έχω να κάνω αύριο, θα σου πω “ποιος ξέρει”. Ούτε για το μέλλον σκέφτομαι κάτι. Το παιδί ήρθε και είπα “πάμε και βλέπουμε”, και τώρα έτσι είμαι με τον μικρό. Ό,τι έρχεται το αντιμετωπίζουμε παρέα, τα δυο μας και προχωράμε. Μπορεί να τον πάρω μαζί μου στη δουλειά. Έχω βοήθεια για τις ώρες που μπορεί να μην μπορώ να τον πάρω εγώ από το σχολικό. Επιδιώκω να είμαστε πολλές ώρες μαζί».

«Τις εβδομάδες που δεν έχω εγώ τον γιο μου, εντάξει, ωραία είναι. Μου λείπει και ταυτόχρονα βρίσκω χρόνο για μένα και για να κάνω πράγματα που δε μπορώ να κάνω όταν είμαστε μαζί. Δε διάβασα πολλά βιβλία ψυχολογίας για όλο αυτό. Με τον ψυχολόγο μου έκανα κάποιες συζητήσεις. Είναι και αυτό ένα δικό σου θέμα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα, ειδικά στις ανθρώπινες σχέσεις, οποιασδήποτε μορφής, είναι το εγώ  μας. Αν δε το πετάξουμε από μέσα μας δε θα πετύχουμε ποτέ μια ειλικρινή και υγιή σχέση. Προσπαθώ κι εγώ» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Σταύρος Σβήγκος.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Σταύρος Σβήγκος στη συνέντευξή του:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR