counter

Σταύρος Μαυρίδης: Η νέα ζωή του "Φώτη" από τα εγκλήματα στην Σαλαμίνα

Σταύρος Μαυρίδης: Η νέα ζωή του "Φώτη" από τα εγκλήματα στην Σαλαμίνα
Σταύρος Μαυρίδης: Η νέα ζωή του "Φώτη" από τα εγκλήματα στην Σαλαμίνα

 Ο ηθοποιός Σταύρος Μαυρίδης που έγινε ευρέως γνωστός από την σειρά του Ant1, "Εγκλήματα" και τον ρόλο του ως Φώτης,αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα που τον είχαν οδηγήσει σε ψυχιατρική κλινική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας espresso, ο ηθοποιός θέλοντας να αφήσει πίσω του τις σκοτεινές στιγμές της ζωής του, μετακόμισε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Ελευσίνα κι έχει αφιερωθεί στην συγγραφή του βιβλίου του.

Ο επιστήθιος φίλος του Σπύρος Μπιρμπίλας μίλησε στην εφημερίδα espresso: «Ο Σταύρος δεν έχει πλέον καμία σχέση με όσα είχατε δει μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες πριν από έναν χρόνο. Πλέον είναι πολύ καλά. Όλα ήταν ένα κακό όνειρο που πέρασε. Ο Σταύρος ζει στη Σαλαμίνα, εκεί όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Λατρεύει τον τόπο του, γι’ αυτόν τον λόγο έγραψε ένα βιβλίο που αναφέρεται στην Σαλαμίνα» δήλωσε.

Ο Σταύρος Μαυρίδης αντιμετώπιζε αρκετά οικονομικά προβλήματα: «Ηταν τόσο δύσκολη η φάση της ανεργίας, που με έφερε στα όρια της κατάθλιψης. Εργαζόμουν ως ιδιωτικός υπάλληλος και κάποια στιγμή ακόμα κι αυτό σταμάτησε λόγω περικοπών. Ετσι, λοιπόν, έγινα προσωρινά γκαρσόνι, κάτι που με έσωσε από μια πιθανή αυτοκτονία» είχε πει χαρακτηριστικά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR