counter

Στάνκογλου: "Έχουμε χωρίσει με τη γυναίκα μου & έχουμε επιστρέψει ξανά ο ένας στον άλλο"

Στάνκογλου: "Έχουμε χωρίσει με τη γυναίκα μου & έχουμε επιστρέψει ξανά ο ένας στον άλλο"
Στάνκογλου: "Έχουμε χωρίσει με τη γυναίκα μου & έχουμε επιστρέψει ξανά ο ένας στον άλλο"

Ο Γιάννης Στάνκογλου με την σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη

Είναι ένας ηθοποιός που αγαπάει το θέατρο και νιώθει ευτυχισμένος που μπορεί και εκφράζεται μέσα από την υποκριτική. Το θεατρικό σανίδι είναι ο έρωτας του και φέτος ο Γιάννης Στάνκογλου δεν πρωταγωνιστεί σε μια παράσταση αλλά σε δυο και μάλιστα στη μια ακολουθεί σκηνοθετικές οδηγίες από τη σύζυγο του. Όπως είπε και ο ίδιος στη συνέντευξη που παραχώρησε το περιοδικό ΕΓΩ! ετοιμάζεται και για τρίτη παράσταση.  

Ο Γιάννης Στάνκογλου έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για τις υποκριτικές του δυνατότητες αλλά και για το προσωπικό του στυλ. Η αρρενωπότητα, το σεξαπίλ και το βλέμμα του κάνουν τις γυναίκες να μαγεύονται κάθε φορά που εμφανίζεται. Την καρδιά του όμως κατέχει μια μόνο γυναίκα και δεν είναι άλλη από τη σύζυγο του, Αλίκη Δανέζη-Knutsen. Οι δυο τους είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι του καλλιτεχνικού χώρου και καρπός του έρωτά τους είναι μια όμορφη κόρη.

Η Αλίκη Δανέζη-Knutsen βρίσκεται στο χώρο της σκηνοθεσίας και φέτος έχει τη χαρά να σκηνοθετεί το Γιάννη Στάνκογλου στην παράσταση "Είμαι ένας άλλος” . Ο γοητευτικός ηθοποιός που ακολουθεί τις οδηγίες της συζύγου του μίλησε και για την τριβή και τη ρουτίνα που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι όταν είναι μαζί και στον εργασιακό χώρο.

O ίδιος παραδέχεται έχει περάσει στιγμές ρουτίνας μέσα στο γάμο του και στην ερώτηση του δημοσιογράφου για τον αν ψάχνει γύρω του να τονώσει την αυτοπεποίθηση του μέσα από το φλερτ εκείνος απαντά:  “Δεν ξέρω για την Αλίκη. Η δική μου αυτοπεποίθηση πάντως δεν τονώνεται μέσα από ένα φλερτ, αλλά με το να καταφέρω τελικά να μου κάνει αυτό που δεν μου έκανε. Να την ωθήσω να θέσει νέα όρια”.

Μπορεί μια γυναίκα να σας αλλάξει πραγματικά;

“Aν ζήσεις μαζί της για καιρό φυσικά και μπορεί.”

Έτυχε ποτέ να τσακωθείτε τόσο πολύ που δεν θα υπήρχε περίπτωση να ξαναμιλήσετε αν δεν είχατε το παιδί σας;

“Ναι. Παρόλα αυτά μπορεί να τα ξαναβρίσκαμε ακόμα κι αν δεν υπήρχε το παιδί. Θέλω να πω ότι έχουμε χωρίσει στο παρελθόν. Και έχουμε επιστρέψει ο ένας στον άλλο. Δεν υπήρχε παιδί τότε. Πολλά παίζουν ρόλο. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι συμβιβασμός”.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR