counter

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το απρόοπτο στο ταξίδι του μέλιτος με τον Θέμη Σοφό

Ένα απρόοπτο που της συνέβη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του μέλιτος με τον Θέμη Σοφό, αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day το πρωί της Τρίτης.

Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή με ένα νεόνυμφο ζευγάρι που προσπάθησε να βγάλει φωτογραφία στη Λαγκούνα της Καλιφόρνια.

Η νύφη και ο γαμπρός πήγαν σε έναν βράχο της παραλίας για αναμνηστικές φωτογραφίες, ωστόσο κινδύνεψαν σοβαρά από τα μεγάλα κύματα και χρειάστηκαν ναυαγοσώστες για τον απεγκλωβισμό τους.

Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή θυμήθηκε το ταξίδι του μέλιτος με τον Θέμη Σοφό και είπε χαρακτηριστικά: «Εν τω μεταξύ θέλω να πω πως πολλές φορές βλέπεις αυτόν τον κυματισμό που δεν έχει ύψος… Δηλαδή εγώ θυμάμαι στο χωριό μου στην Ασπροβάλτα που μπορεί να είχε και δύο μέτρα κύμα και παίζαμε και νιώθαμε πολύ ασφαλείς. Όταν κάποια στιγμή στο ταξίδι του μέλιτος βρέθηκα σε ένα τροπικό μέρος, με ένα κυματάκι 50 εκατοστά, είπα “εγώ ξέρω από τα κύματα της Ασπροβάλτας”. Αλλά αυτά έχουν τόσο έντονη δίνη και χάνεις την ισορροπία σου. Με 50 εκατοστά χάνεις την ισορροπία σου για πλάκα».

Δείτε παραπάνω το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR