counter

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σχεδιάζει να αλλάξει επαγγελματική κατεύθυνση

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σχεδιάζει να αλλάξει επαγγελματική κατεύθυνση
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σχεδιάζει να αλλάξει επαγγελματική κατεύθυνση

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Συνέντευξη στην Εφημερίδα "Αγορά" έδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και εκτός των άλλων αποκάλυψε πως στο μέλλον θα ήθελε να ασχοληθεί με το "κομμάτι" της ενημέρωσης και όχι το ψυχαγωγικό. Διαβάστε τι είπε αναλυτικότερα:

Ποια είναι μέχρι στιγμής η πιο αμήχανη στιγμή σου στον αέρα του "Happy Day";

«Ουσιαστικά, ήταν οι τελευταίες δύο εβδομάδες πριν κλείσουμε την προηγούμενη σεζόν, όταν ήμασταν live την ώρα που ανακοινώθηκε το δημοψήφισμα. Γενικά, από τη μία ημέρα στην άλλη η εκπομπή έπαιρνε παράταση και το κλίμα στην Ελλάδα ήταν πολύ τεταμένο εξαιτίας των κλειστών τραπεζών και της γενικότερης αβεβαιότητας. Το να ζεις όλο αυτό καθημερινά σε μία εκπομπή, της οποίας το μεγαλύτερο κομμάτι είναι ψυχαγωγικό, δεν είναι καθόλου εύκολο. Και σου το λέω, παρά το γεγονός ότι μου αρέσει πολύ να καλύπτω την επικαιρότητα. Πιστεύω ότι ως επαγγελματία με έχει εξελίξει η καθημερινή μας σύνδεση με τη ραδιοφωνική εκπομπή του Δήμου Βερύκιου. Γενικά μιλώντας, στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπάρχει η ενημέρωση ως τομέας και πεδίο εργασίας».

Με άλλα λόγια, θα ήθελες στο μέλλον να κάνεις κάτι αμιγώς ενημερωτικό;

«Αυτό που μου λες δεν με αφήνει αδιάφορη. Αν με ρωτάς, στο μέλλον θέλω να κάνω ενημέρωση. Εν ολίγοις, υπάρχει μέσα μου π προ οπτική κάποια στιγμή να μπορέσω να μεταπηδήσω σε κάτι περισσότερο ενημερωτικό, θα προσπαθούσα, όμως, όλο αυτό να γίνει ομαλά, για να μην μπερδευτεί ο κόσμος κι επειδή πιστεύω ότι το κοινό δεν θα με εμπιστευόταν κατευθείαν σε ένα τέτοιο βήμα. Για παράδειγμα, τώρα είμαι σε μία εκπομπή που είναι 80% ψυχαγωγία και 20% ενημέρωση. Το επόμενο βήμα μου θα ήθελα να είναι σε μία εκπομπή με 50% ψυχαγωγία, 50% ενημέρωση».

Διαβάστε επίσης : Σταματίνα Τσιμτσιλή: Από ποιον ζήτησε δημόσια συγγνώμη; - VIDEO

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR