counter

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στιγμές από την πρώτη γιορτή της κόρης της, Παναγιώτας, στην Πάρο (Μόνο στο OLGA' s BLOG)

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στιγμές από την πρώτη γιορτή της κόρης της, Παναγιώτας, στην Πάρο (Μόνο στο OLGA' s BLOG)
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στιγμές από την πρώτη γιορτή της κόρης της, Παναγιώτας, στην Πάρο (Μόνο στο OLGA' s BLOG)

Η Σταματίνα όπως σίγουρα κάποιοι από εσάς γνωρίζετε είναι μια από τις καλύτερες μου φίλες και κουμπάρα μου καθώς έχει βαφτίσει τη Μαρία - Αλεξάνδρα μας. Έτσι λοιπόν γνωρίζω από πρώτο χέρι πόσο σημαντική  είναι για εκείνη και την οικογένεια της η μέρα του Δεκαπενταύγουστου. Η Σταματίνα πιστεύει πολύ στο Θεό. Και δεν είναι λίγες  οι φορές που επισκέπτεται την εκκλησία ή κάποιο μοναστήρι (και συγκεκριμένα του Αγίου Εφραίμ). Μάλιστα συνήθως κάθε χρόνο τον Δεκαπενταύγουστο φροντίζει να σηκώνεται πολύ νωρίς για να πάει να κοινωνήσει καθώς θεωρεί πως μια είναι μια από τις σημαντικότερες μέρες όλου του χρόνου. Αυτή η μέρα είναι πολύ ξεχωριστή για την αγαπημένη μου φίλη καθώς γιορτάζουν πολύ κοντινά  της πρόσωπα… η μητέρα της Παναγιώτα, η αδερφή της Μαίρη, η μητέρα του Θέμη και όσο βρισκόταν στη ζωή η πολυαγαπημένη της γιαγιά. Φυσικά από του χρόνου (καθώς δεν έχει βαπτιστεί ακόμα) η μοναχοκόρη τους Νάγια αλλά και η μικρούλα μας Μαρία - Αλεξάνδρα, που θα είναι ο δεύτερος χρόνος που γιορτάζει, "τα κοριτσάκια της" όπως τα αποκαλεί.

Ο φετινός Δεκαπενταύγουστος την βρίσκει στην Πάρο όπου κάνει διακοπές με την οικογένεια της. Οι μέρες της είναι πιο ήρεμες και χαλαρές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και περιλαμβάνουν μπάνια νωρίς το πρωί, φαγητό και απογευματινούς περιπάτους με το μωράκι τους. Η μικρή Νάγια δεν έχει κάνει ακόμα το πρώτο της μπάνιο καθώς φυσάει αρκετά στο νησί και δε θέλει σε καμία περίπτωση να ρισκάρει να κρυώσει το παιδάκι τους. (ένα θα σας πω… μου έστειλε φωτογραφία με τη μπεμπούλα να φοράει μακρυμάνικο κορμάκι…και δεν έχω μαγνητοφωνήσει τα λόγια της όταν με πείραζε που έντυνα την Αλεξάνδρα σαν κρεμμύδι!) Τελικά όλες οι μανούλες τα ίδια κάνουμε!

Οι διακοπές της οικογένειας Σοφού σε λίγες μέρες τελειώνουν καθώς ο Θέμης πρέπει να επιστρέψει στο δικηγορικό  γραφείο του και η Σταματίνα να γυρίσει στο ραδιόφωνο άλλα και για να κάνει από κοντά κάποια ραντεβού τα οποία έχουν κανονιστεί για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Εγώ θέλω να της ευχηθώ χρόνια πολλά για όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα, να έχει υγεία εκείνη και η οικογένεια της!!!

Σταματινάκι μου γλυκό ξέρεις πόσο Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR