counter

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πού και με ποιον θα γιορτάσει τα γενέθλιά της;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πού και με ποιον θα γιορτάσει τα γενέθλιά της;
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πού και με ποιον θα γιορτάσει τα γενέθλιά της;

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το Σάββατο 31 Μαΐου, έχει τα γενέθλιά της και όπως φαίνεται θα είναι τα πιο ευτυχισμένα της ζωής της, αφού θα γιορτάσει με το σύζυγό της, Θέμη Σοφό, την κόρη τους, Νάγια, και σε λιγότερο από ένα μήνα θα κρατά στα χέρια της τη δεύτερη κόρη της.

Αν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, βρίσκεται βέβαια με την οικογένειά της από το μεσημέρι και μετά γιατί το πρωί, θα κάνει γενέθλια σε τηλεοπτικό πλατό και φυσικά όχι της δικής της εκπομπής. Η παρουσιάστρια. είναι καλεσμένη στην εκπομπή "Μες στην καλή χαρά" και θα σβήσει εκεί την τούρτα με τα 32 κεράκια.

Διαβάστε το επίσημο δελτίο τύπου του Alpha για το "Μες στην καλή χαρά".

"Το Σάββατο 31 Μαΐου, στο πλατό της εκπομπής έρχεται η ραδιοφωνική παραγωγός και πρώην παίκτρια του «Just the two of us», Ράνια Κωστάκη. Ακόμη, οι Χρήστος Σπανός, Μάνος Ιωάννου και Αλμπέρτο Φάις, φίλοι και συμπρωταγωνιστές στην παράσταση «Ωχ… Ηλέκτρα», μας μιλούν για τη φιλία, αλλά και τη ζωή τους καθώς και για τα επαγγελματικά τους σχέδια.

Στην παρέα μας και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, γιορτάζει μαζί μας τα γενέθλιά της. Τέλος, τα παιδιά μας λένε τις δικές τους ειδήσεις".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR