counter

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο λόγος που έσβησε τον λογαριασμό της στο Twitter

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο λόγος που έσβησε τον λογαριασμό της στο Twitter
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο λόγος που έσβησε τον λογαριασμό της στο Twitter

Συνέντευξη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και την Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να σβήσει τον λογαριασμό της στο Twitter, αλλά μίλησε και για το πώς διαχειρίζεται τα αρνητικά σχόλια στα social media.

Διαβάστε επίσης! Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιάννη Στάνκογλου: "Δεν υπήρχε κακή πρόθεση, ακουγόταν αλλά δεν ίσχυε"

«Κάποια στιγμή ένιωσα ότι το βάρος των αρνητικών σχολίων δεν μπορούσα να το σηκώσω. Οπότε αποφάσισα και το έσβησα σαν εφαρμογή από το κινητό μου και τώρα είναι σαν να μην υπάρχει. Θα μου πεις έχεις το Instagram. Και εκεί μπορεί να σου γράψει κάποιος κάτι πιο χυδαίο, κάτι πιο προσβλητικό, αλλά εκεί είναι ένα κομμάτι που μου αρέσει. Ανεβάζουμε ωραίες στιγμές που έχουμε ζήσει, στο πλαίσιο της δουλειάς, το ρούχο που φοράμε και θέλει να το δει ο κόσμος.

Σε γενικές γραμμές δέχομαι αγάπη και ωραία συναισθήματα, αλλά δέχομαι και προσβολές και χυδαιότητα. Οκ, έχω αποδεχθεί ότι δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Αν κάποιος καταλάβω ότι με καλή πρόθεση μου λέει κάτι, το συζητάω. Αλλά δεν μπορώ το “άντε, τι να μας πει και εσύ”. Με το που κάποιος βλέπει ότι κάτι γράφεις, σχολιάζεις και τα λοιπά, θέλει απλά να δημιουργήσει ντόρο εναντίον σου. Αυτό δεν μου αρέσει», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR